Приказ на фарма на ветер

Види турбини во Albacken.За оние кои се прашуваат каде што сите гигант пропелери на транспортира со Холм, последен пат оди, можете да го добиете одговорот вечерва. фарма на ветер на Mörttjärn планина, Albacken задржи вечерва отворена куќа во. 1830. Тука исто така можете да добиете идеја за тоа како тоа ќе изгледа во Holm кога енергијата на ветерот изградбата ќе почне со полна пареа.
Автобус заминува дури и од Albacken на 18:00.

Прочитај повеќе Vindkraft Norrs hemsida och i deras månadsbrev.

 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *