Летовите повик на чекање по невремето Ivar

HBU нареди неодамна инвентар лет да го видиш бура Ivars штета во Holm. Тука е вкусот на летот од невремето песна.

Види ги новите слики на Holm, Кликнете на слики за зголемување.

 

 

 

 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *