потстанар, 2:терасовиден

се продава!
владение townhouses 2:со простор за складирање, зеде, Паркинг со грејач i Anundgård, 5 мил Сундсвал. топлина вклучени.

Адреса
Anundgård 190 C

Контакт
Ева frisk 070-2978130

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *