Marcus Hamberg menafikan sebarang penglibatan dalam pengisytiharan Aros Tenaga

(20/11: Fagerhyltan var visst ägare i Aros Energideklarationer.
Det avslöjades sedan i SVT Uppdrag Granskning att Marcus Hamberg ljög och visst var inblandad och t.o.m. majoritetsägare i Aros Energideklarationer.
Baca lebih lanjut di sini. )

.

Marcus Hamberg vill genom telefonkontakt med HBU meddela ett faktafel på Holmbygden.se. Hamberg dementerar all sin och Fagerhyltans inblandning i Aros Energideklarationer och Migrationsverkets asylboenden.

Marcus Hamberg är VD för Fagerhyltan AB. Det företag som köpte Pensionärshemmet och Lärarbostäderna i Holm 2011 efter Johan Stendahls konkurs.

Marcus Hamberg har i dagarna varit aktuell i tidningen dia & sewa i Uppsala. Han sålde nyligen sina fastigheter i Tobo till Aros Energideklarationer som planerar flertalet asylboenden i Sverige bland annat i orterna Holm och Tobo.

Utifrån Hem & Hyras artikel publicerades därefter på Holmbygden.se att Marcus Hamberg med företaget Fagerhyltan tillsammans med advokaten Michael Sterner var ägare av Aros Energideklarationer i inläggetAros Energy pengisytiharan di bawah api di lebih banyak tempat“.

Oleh itu Marcus Hamberg mahu menjelaskan bahawa dia atau Fagerhyltan tidak memiliki mana-mana bahagian Aros Tenaga pengisytiharan AB atau terlibat dalam apa-apa cara pada masa akan datang penginapan suaka Holm yang.

Tinggalkan Jawapan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *