Cov thawj nyob nraim yeej ncuab seekers mus scandal tsev nyob dua li tus nyuj nyoos cheats

Asylsökande har flyttat in i skandalhusen.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Scandal lub tsev nyob”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson / "Penny av": Cov ntaub ntawv uas tsis muaj tseeb rau lub teb chaws kev pab, F-nyiaj ua se tau raug tshem tawm thiab tus ua hauj lwm npe tshiab

 

 

sau ntawv cia

Koj email chaw nyob yuav tsis muab luam tawm. Search cim *