onze gezondheid center: Best in de provincie!

In het gezondheidscentrum Liden zijn zowel patiënten als medewerkers van de wijk Holm. Het gezondheidscentrum werd onlangs uitgeroepen tot de beste gezondheidscentrum in de provincie. Het was duidelijk in de “Nationale enquête patiënt in de eerstelijns gezondheidszorg”. Liden bovenaan de lijst bij een gemiddeld cijfer 91%, in vergelijking met de laagste op de provincie 67%.
- Het voelt geweldig en verbazingwekkende. Dat is precies wat we willen. In deze tijd waarin we vechten voor het zo goed mogelijk zijn, zegt Britt Karlsson, Operaties in het gezondheidscentrum Lidens.

Lidens nya crosstrainer.
“People's geschenk aan de gezondheidszorg”

Naast de gunstige publiciteit rondom de enquête patiënt waren ook gezondheidscentrum met het blad over haar nieuwe fitnessapparatuur, een zogenaamde cross trainer. Då Landstinget saknade pengar ställde privatpersoner, föreningar och företag upp och samlade in 25000 kr på initiativ av Liden Krant. Nu finns redskapet i gymet för rehabilitering och träning.

Dristrikssköterska Ing-Marie från Holm på Hälsocentralen Liden.
Distriktssköterska Ing-Marie Nordberg Wikholm från Holm välkomnar den nya träningsmaskinen och ser med optimism ut genom fönstret på hälsocentralens gym. Själv tackar hon dock för sig då pensionen stundar och hon kan se tillbaka en fin tid på hälsocentralen. En arbetsplats med trevlig personal och vänliga patienter från bygderna runt omkring.

Links:
Läs mer om Lidens Hälsocentral goda betygelser i ST’s artikel.
Läs artikel om byvorna som skänkte gymet en crosstrainer.
Hälsocentralen Lidens hemsida.
Läs mer om lokal serviceholmbygden.se/service.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *