Vergeet niet om telefoon onderbrekingen registreren

Laatste Nieuws:
20:20 18/12
Nu werken vaste telefonie in Holm en zelfs Telia mobiele netwerk bröjade werk tijdens de middag. Toch zal er interferentie, vooral dichter Liden.

14:00 18/12 Fixed Line wordt opnieuw verwacht dat Holm morgen donderdag (eerder berekende vandaag / dinsdag). Grote Hullsjön kan nu al terug te winnen vanavond. Zie operationele informatie voor Holm.

.

Vergeet niet om uw telefoon onderbreking registreren, zelfs als de buurman dat al heeft gedaan. Anders kun je niet de vergoeding die u recht op de onderbreking te krijgen.

Voor degenen die zonder telefoon zijn geweest voor vijf dagen, dan betaalt u als Telia uit 200 SEK break vervanging. Indien de onderbreking duurde ten minste tien dagen, de compensatie 500 kronen en minstens 15 dagen, de compensatie 800 SEK.

Wanneer een heel dorp weggevaagd als gevolg van een storing in de toevoerleiding er, dus misschien de anderen in het dorp denken dat het voldoende als de buurman deed verslag van een fout. “Nu weet je het bedrijf dat we geen telefoon had”, denkt.
– Nee., moet je alle gevallen te melden. Want het is niet zeker dat alle abonnees van het dorp hebben dezelfde soort fouten, er kunnen individuele fouten tussen het station en de individuele klant ook, zegt Karin Nordlund.

Bron / lees meer: ST: Verslag verkeerd en krijgen compensatie

Telia onderbreking compensatie
“Je die haft fel telefonie, breedband en digitale televisie heeft het recht om schadevergoeding indien de fout wordt gedekt door algemene voorwaarden Telia. Verzoeken om terugbetaling moeten binnen een redelijke termijn worden ingediend (twee maanden) en een voorwaarde is dat je eerst felanmält uw dienst. De vergoeding wordt bijgeschreven op de eerstvolgende factuur.”
Probleem rapportage mislukking of bel 90 200.
vervanging verzoek in Telia
Meer informatie op PTS over compensatie in de telecommunicatie verstoringen

Verstoring vervanging vermogensverlies bij > 12h

Voor stroomuitval, is het niet zo belangrijk om te registreren om compensatie te ontvangen. Je hoeft niet normaliter voor onderbreking schadevergoeding. Binnen zes maanden na het einde van de onderbreking, moet u een bevestiging dat uw onderbreking vergoeding zal worden betaald. Indien binnen deze periode nog steeds geen bevestiging ontvangen, moet u contact opnemen met de elektriciteitsleverancier.

Onderbrekingen Stappen vervanging.
Trap vervanging vermogensverlies bij.

Kort samengevat, kan men zeggen dat u recht heeft op een vergoeding voor stopzetting, Als u getroffen door een continue stroom is voor ten minste 12 uur. Voor elke direct daaropvolgende stroomloze dagen, verhoogt compensatie. Uw maximale vergoeding is 300 procent van uw jaarlijkse netwerkkosten. Meer gedetailleerde informatie is te vinden in el-collageen. De vergoeding wordt geteld op uw elektriciteitsrekening.

Lees meer
E.ON onderbreking compensatie
Harje Crime Compensatie

fout rapport
E.ON, ring 020-880022 de klok rond.
Herjeån Nets, ring 0690 – 104 70 de klok rond.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *