LIVSÄNDNING VANAVOND: Holms SK – IFK Sundsvall 2

Match of the Day live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen uitgezonden direct onder te koppelen.

Holms SK.IFK Sundsvall.vanavond 19:00 een bezoek aan IFK Sundsvall 2 Holmvallen. Het is ook het afgelopen voorjaar seizoen wedstrijd en de weergoden geven een prachtig zomeravond. Maak van de gelegenheid om het spel te zien op zijn plaats met goede koffie en een smakelijke hamburger van de kiosk.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder också matchen live här på hemsidan för alla långväga fans. Strax innan match riggar reportern Fredrik upp kameran för matchsändning och expertkommentarer med senaste nytt från bygdens lag. Lange afstand fans, zowel binnen als buiten het land hebben de neiging om de wedstrijden te volgen en alle HSK steun verwelkomd!
Please comment cheer chants hieronder! 😉

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd hier gratis!

Vanavond stroom (“ingebed” boven): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:door Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *