De første asylsøkere til skandale hus til tross for forespørsler juks

Asylsøkere har flyttet inn i skandalen hus.I kveld ble den første nyankomne asylsøkere til Holm og den såkalte “Skandalhusen”. Etter år med utallige forespørsler med åpenbare juks og eierskifter mellom bekjente av den tidligere konkurs eieren Johan Stendahl stadig mistenkt for å stå bak, synes å nå ha hatt til å signere kontrakter med det svenske Migrationsverket.

I kveld, søndag kveld, så kom de første asylsøkere og flyttet inn. Ingen informasjon har blitt gitt i de områdene av verken Migrationsverket eller eieren Håkan Larsson Bilkonsult – nå skiftet navn til Ore Properties AB.

Les mer om juks og tvil bak:
28/11 Håkan Larsson / "Ore Properties": Falske dokumenter til Migrationsverket, innrykket F-skatt og nytt firmanavn

 

 

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *