Mesterkokk fra Holm og Liden skole i White Guide-finalen

kokker: Sundsvall kommune er virkelig god på måltider i skolen og har mottatt ikke mindre enn åtte nominasjoner i TA…

publisert av Heja Sundsvall den 12 september 2016

Holm egen mesterkokk Glenn Widén (TV. i bildet) Gå til Malmö Hvite utsending Junior Gala. Liden skolen restauranten har nemlig blitt nominert til årets beste!
Alt kan ikke huske skole mat som den mest kulinarisk smak tur hver dag. Kanskje du følger Lidens skola på facebook har imidlertid lært at det er en annen virkelighet der i dag. Studenter fra Holm, Indal og Liden kommer til Liden skole har nylig hatt gleden av å se frem til lunsj hver dag. på sidan du kan se en feiring måltid etter en prangende lagt ut med råvarer tilberedt i ditt eget kjøkken. Trosse en nøysom matkassa, det vil være med stor kunnskap om luksus og bra likevel. Mye skyldes bare den nye kokken Glenn Widén, som i fjor, flyttet familien til Holm og arbeider nå i skolens kafeteria som kokk. I dag, også kalt mesterkokk! Sammen med sin stab, Glenn år nemlig tatt Liden til kjent White Guide Juniors Contest nominasjoner År Skole Restaurant 2016. Bare for å ønske Glenn og Liden School of hell i konkurransen!

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *