Holm bestemt deg ekstra tid i målrika TV spill

Lagkapteinen Niklas Wikholm var fornøyd etterpå og sier at laget er for tiden gjør sin beste sesong i et tiår. - Det betyr mer for samfunnet enn for laget og foreningen selv, sier Wikholm. reportasjer & bilde: Jennifer Engstrom, Sara Carlzén. ST.nu

TV-seere og publikum ble behandlet på en ekte målkalas da Ange IF besøkt Holm Vallen på søndag. Hele ni mål noteres i protokollen før dommeren blåste sluttsignalet.

Leve Helt Division 5 matches're inget nytt for den hengivne HSK supporter, men denne gangen det ble fulgt Holm Vallen Sundsvall Tidning som hadde valgt å hedre oss med sine egne Livesändning. Før kampen, avisen besøkte teamet under trening tidligere denne uken, og intervjuet Holm idrettslag nye entusiast Peter Lind. Etter kampen var også en intervju med lagets kaptein Niklas Wikholm (væren).

Levende Intervju med Holm-trener Michael Kotermajer før kampen

Holm har denne sesongen stilt opp mange ulike målgrupper overskudd og svært sent spill avgjørelser. Sist da møtte Ange IF borte fra hjemmet på nasjonaldagen, og vant 1-2 var ikke noe unntak (kjennelse kan ses i repris här). Søndag sammenstøt ville ikke vise seg å være annerledes på noen måte…

Allerede i den aller første minutt, revet Olle Nordberg ned offensiven straffen og Holm kunne gå inn i ledelsen gjennom en straff. Ange deretter dukket opp et sterkt forsvar i første halvår, og Holm hadde en hard tid å få inn i farlige situasjoner. De kamp minutter 27 kunne ikke gå inn via et reduksjons “ihopspark” i straffefeltet som forlot Holm nye keeper Simon Molin sjanse. Ange fulgt opp scoring noen minutter senere etter at hjemmelaget nok en gang slurvet i forsvar og klarte ikke å tippe ballen. Holm mål røverkjøp Olle Nordberg erkjenner imidlertid rett før pause, og spillet har følt før andre omgang helt vidåpne.

I andre omgang hjemmelaget dukket opp litt gameplay fordel over motstanderne. Skuffelsen over holm spillere når de besøkende gikk opp i ledelsen en gang eller to kan ikke ta feil… Men Holm klarer å samle, løfte mange truende lang pasning langs Ange-bane, og krokene på kamp. I 87'e minutter erstatte Holm i comeback ånd farlige punkter tyv Johan Smott og noen sekunder senere, Holm tildelt et frispark midt mellom midtsirkelen og indikerte straff. I det øyeblikket Johan “Halling” Hallström vil nærme for frispark runde Johan Smott Ange forsvar og havner dermed helt overflødig foran angitt keeper. Halling klarer å finne skallen av välvuxne Olle Nordberg, nikker ned ved føttene til den nå umerkede Johan Smott gjør en kjekk avslutning og helt helle over ballen og presser equalizer 4-4 !

De kamp minutter 92 Holm har begynt å føle en ekte duft av seier… Skal vi lykkes i en annen sen match-vinnende?? Dommeren blåser for frispark Holm høy i den offensive delen av feltet ved siden av sidelinjen. Free Kick King John “Halling” Hallström børster gresset litt løs med sin venstre hånd før han forsiktig tee opp ballen på velstelte plenen… Hjemmelaget går opp alle tilgjengelige personell for en avgjørelse…

Halling tar en kort tilnærming og nok en gang gjør en perfekt løft med venstre Dojan inn i straffefeltet, hvor det til slutt finner veien frem Holm forsvarer Kristan Karlsson – Som med en ekte kampvilje klarer å presse spillet, matchvinnende-mål! Nick Borgen “Det glir inn” ekko av Holm Vallen… Med bare tre kamper igjen i sesongen, er vi fortsatt helt i toppen av slaget * Medelpad femte klasse!

Se det avgjørende 5-4 målet på overtid under: