Autumn Series akatiita Holms SK

ZVINYORWA:
Sex lag gör upp om 4:chinhu
Till Holms fördel är det endast sju av de åtta lagen som kan gå upp i Div. 4. Medelpads Fotbollsförbund meddelar att IFK Sundsvall 3 ej kan avancera i år, läs varför nedan. Sannolikt är också Fränsta IK avhängda och bör inte utgöra ett hot i den jämna toppstriden. Därmed ser det ut att vara sex lag kvar som gör upp om Division 4 2014.

Nu är höstserien lottad för Medelpadsfotbollen. I och med att Holms SK kom på den övre halvan i serien kvalificerar sig laget till kupatsanurana 5 Herrar Höst och får därmed vara med och slåss om uppflyttning till fyran. Med sig från grundserien tar lagen 75 % av sina poäng med sig, izvo yapfuura Misangano pamusoro muduku zvikwata zvichava zvisinganyanyi kukosha kupfuura matsutso dzinenge dziri playoffs.

Zvinoshamisa zvakaenzana ndechekuti
Richava kumeso kwazvo playoffs kuwa ichi apo vanomwe zvikwata masere vari mukati pfungwa matatu chete. Chinhu chingaitika uye mutambo wose kusimba kukosha. Ina Sundsvall 3 handigoni kukwira nokuti vanotova chikwata mugiredhi rechina uye unogona chete kuva chikwata imwe kirabhu pa dzino. Om dhoku Ina 2 kubva 4:chinhu (zvavanouya sokuti kuita iye zvino) vangadai Ichokwadi usina. Zvisinei, hazvibviri kuti “navo erevheta”, saka kuti IFK 2 uye 3 interchanged pakati Div. 4 uye 5. kunyara Ina 3 enda Pakadaro zasi Div. 6 (kana rikawana chakadai, chimwe chitsauko chinotevera…).

kana mutambo- uye Exercise. Läs hur du enkelt lägger in dem din mobilkalender.
tabell Vacker sommarkväll på Holmvallen med storseger, nu börjar slutspelet om 4:an!+ Holmbygden.se/tafura – Tabell, machisi etc..
+ Holmbygden.se/hskkalender Synka matcher/träningar med din mobila eller google-kalender!

Höstens slutspelstabell idag

siya mhinduro

kero email havazobvumirwi ichibudiswa. Raida minda anozivikanwa *