kërkuesit e para azilit për skandalin e shtëpive përkundër kërkesave mashtrimit

Azilkërkuesit kanë lëvizur në shtëpitë skandalin.Sonte ishte e para sapo mbërriti azilkërkuesit në Holm dhe i ashtuquajturi “Skandalhusen”. Pas viteve të kërkesave të panumërta me të dukshme mashtrimit dhe pronësisë ndryshimeve mes të njohurit e ish-pronarit të falimentuar Johan Stendahl dyshohet vazhdimisht të jetë pas, duket se tani kanë pasur të nënshkruajnë kontrata me Bordit të Migracionit të Suedisë.

Sonte, të dielën në mbrëmje, pastaj erdhi kandidatët e parë për azil dhe u zhvendos në. Asnjë informacion është dhënë në fushat e as Bordi i Migracionit ose pronari Håkan Larsson Bilkonsult – tani ndryshoi emrin e saj për të kompanisë Ore Prona AB.

Lexoni më shumë në lidhje me cheats dhe dyshime pas:
28/11 Håkan Larsson / "Ore Properties": dokumente të rreme për të Bordit të Migracionit, prerë F-taksave dhe emri i ri kompanisë

 

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *