200 seekers suaka ka Johan Stendahls “skandalhus” i Holm!?

News panganyarna. diropéa 150916. Tempo Tumbu ka sinyalna média heubeul di handap.
Ieu artikel ngeunaan akomodasi suaka teh rencanana di Holm 2013. Sajaba ti éta, tumbu ditambahkeun pikeun imah Skandal, Johan Stendahl sarta sakabeh pausahaan aub dina skandal anu; Håkan Larsson Bilkonsult AB, declarations Aros énergi, Swédia Pasipatan Warisan Lokal, Fagerhyltan, Toboholm, Master Bob Koléksi m. fl.

15/9 SVT Västernorrland: Inga flyktingar till Holm
15/9 Sundsvall Tidning: Inga nya flyktingförläggningar i Medelpad
15/9 SR P4: Nyheter i Västernorrland 15:30

17/8 Holmbygden.se: SVT: boga New Håkan Larsson ngabohong dina televisi ngeunaan Johan Stendahl
12/8 Swédia Télévisi News Västernorrland: "Dupi nu teguh beresih, urang moal bisa ngalakukeun nanaon"
7/8 Swédia Télévisi News Västernorrland: Finansmannen kan ligga bakom boendet
6/8 Holmbygden.se: SVT: Håkan Larsson prepares "Stendahls skandalhus" Board Migrasi
6/8 Swédia Télévisi News Västernorrland: Asylboende åter aktuellt i skandalhusen.

23/5 Holmbygden.se: 200 seekers suaka pikeun “Stendahl Skandalhus”?

21/5 manehna & nyewa: Hyresförbud för skandalvärd

15/5 SR P4: Intervju med HBU om det planerade asylboendet ngadenge!, Läs nyheten.
15/5 SR P4: Reportage från Anundgård och intervju med boende. ngadenge!
15/5 Swédia Télévisi News Västernorrland: “Skandalhusen” på tapeten igen
13/5 Sundsvall Tidning: Flera nya flyktingförläggningar planeras

2014:
14/11 manehna & nyewa: Benny har fått tillbaka elen – efter tre månader

19/10 SR P4 huma: Fastighetsägare måste åtgärda vanskötta hus i Tobo
17/10 manehna & nyewa:
Aros fälls i hyresnämnden
23/9 manehna & nyewa: Hyresnämnden på besök i Tobo

21/8 manehna & nyewa: Taya akomodasi suaka di Holm
21/8 manehna & nyewa: Inget asylboende i Tobo för Aros Energideklarationer

11/7 manehna & nyewa: Utan varmvatten sedan april

19/6 manehna & nyewa: Aros Energideklarationer krävs på 200 000 kronor i vite

22/5 manehna & nyewa: nilai kaliru 184 000 – bagian kaluar

6/5 manehna & nyewa: Aros Energideklarationer hotar hyresgäster med uppsägning

1/4 manehna & nyewa: Aros Energideklarationers inspeksi teu disatujuan

12/3 SR – County News: Tanpa kakuatan pikeun saminggu ngadenge!
12/3 SR – Soré P4 Västernorrland: Wawancara jeung Asosiasi lapak ngadenge!
13/3 SR – County News: Pamilik sipat disegel kabinét ngadenge!
13/3 Swédia Radio.se: Elen avstängd hos Benny i Anundgård
13/3 manehna & nyewa: Barnfamilj utan el i en vecka
13/3 SR – Soré P4 Västernorrland: Wawancara jeung E.on ngadenge!
14/3 manehna & nyewa: Värden vägrar betala – nu bjuder elbolaget på ström

14/2 manehna & nyewa: Aros Energideklarationers inspeksi teu disatujuan
5/2 SVT Uppland: Vite hotar fastighetsägare TV-inslag
5/2 manehna & nyewa: Hot om vite på minst 50 000 för hyresvärd i Tobo

30/1 manehna & nyewa: Stendahl och Hyresgästföreningen möttes i rätten
23/1 Arbetarbladet: Kräver sänkt hyra för fel i lägenheter
22/1 manehna & nyewa: 32-årig kvinna ny vd för Aros Energideklarationer
21/1 Arbetarbladet: Besiktade inte felen i husen i tid
3/1 ÖP: Det är min uppfattning att Johan Stendahl verkar i bakgrunden
3/1 ÖP: Vill göra hyreshus till asylboende

2013:
17/12: Arbetarbladet: Säljförbud för husen
11/12 SVT Mittnytt: Regional nyheter 19:30 Tempo sakabeh segmen pagawé di Holm
11/12 SVT Mittnytt: Byggarbetare lämnades kvar
11/12 SVT Mittnytt: Byggnads skarpt kritiskt
11/12 SVT Mittnytt: Svårt utreda arbetsmiljöansvaret
11/12 SR Saatos tilu: laporan Salajengna ngeunaan diwawancara Holmbor di urang SR Saatos tilu (10 abdi)
11/12 kartu SR Fitur: Kvarlämnade byggjobbare i Holm
11/12 SR: County News 09:30

6/12 manehna & nyewa: Aros Energideklarationer gick inte igenom besiktningen
3/12 Arbetarbladet: Board migrasi: “Det blir inget asylboende i Tobo
26/11 Arbetarbladet: I Tobohusen lever de på hoppet
25/11 ÖP: Migrationsverket utreder företagen
25/11 ÖP: Här vill de starta flyktingboende
25/11 ÖP: Flera turer kring asylboenden i Bräcke och Strömsund
25/11 ÖP: Vill starta asylboenden – men saknar avtal
21/11 Arbetarbladet: Hyresgäster utkastade från sina hem
20/11 SVT Debatt: Skydda hyresgäster mot ansvarslösa värdar
20/11 SVT Uppdrag Granskning: Hyresgästerna i Tobo kämpar för åtgärder
20/11 SR P4 huma: Boende på SkolvägenMan lämnar husen vind för våg
20/11 Fastighetsnytt: Uppdrag Granskning i Tierp
20/11 manehna & nyewa: Skandalhusen i Tobo i Uppdrag granskning
19/11 Arbetarbladet: Mögel och fukt i slitna Tobohus
14/11 manehna & nyewa: Migrationsverket granskar Aros Energideklarationer närmare
12/11 Holmbygden.se: Migrationsverket kommenterar ”Skandalhusen” i nyhetsinslag
12/11 Holmbygden.se: SVT Mittnytt: Allt fler frågetecken i Holm
11/11 Holmbygden.se: Board migrasi: Inget asylboende i ”Skandalhusen”
11/11 ST: Brister stoppar asylboende
10/11 Holmbygden.se: Raka Hamberg denies involvement sagala di declarations Aros énergi
8/11 Upplands Nyheter: Fastighetsaffärer vecka 45
7/11 Holmbygden.se: Sundsvall Municipality narima akomodasi suaka di Holm
7/11 ST: “Taya akomodasi suaka di Holm”
7/11 SR: Intervju med kommundirektören Stefan Söderlund (dina waktu 03:19:18)
7/11 SR: County News on akomodasi suaka di Holm (dina waktu 02:12)
7/11 SR: Migrationsverket skall titta på kommunens uppgifter (di 00:27)
27/10 SR P4 huma: Mögel och vattenskador ska bort i Tobo
25/10 SR:
Räddningstjänsten kritiserar asylboende i Holm
21/10 manehna & nyewa: Många frågetecken kring Aros Energideklarationer
17/10 Holmbygden.se: Aros Energy declarations handapeun seuneu di beuki tempat
16/10 manehna & nyewa: Aros Energideklarationer vill starta asylboende i Tobo
14/10 Holmbygden.se: Nya kopplingar mellan Aros Energideklarationer AB och Johan Stendahl
10/10 Holmbygden.se: sertifikasi Aros Energy AB ngabohong ka Board Migrasi dina aplikasi.
9/10 Holmbygden.se: Media monitor imah skandal jeung Aros Energy sertifikasi AB.
8/10 manehna & nyewa: Dålig lönsamhet orsak till försäljning
7/10 manehna & nyewa: Fagerhyltan sålde Tobo-hus utan att informera hyresgästerna

4/10 Holmbygden.se: Migrationsverket besiktar fastigheterna.

19/9 Holmbygden.se:
Nu går det att se SVT’s granskande inslag om Aros Energideklarationer nedan.
17/9 Holmbygden.se: 156 seekers suaka pikeun “skandalhusen” i Holm!?
16/9 SR: Migrationsverket granskar ägarskapet bakom planerat asyboende i Anundgård
16/9 unggal poe: Migrationsverket utreder ägaren till skandalhusen
12/9 Board migrasi Tilldelningsbeslutet överklagat
Se fler länkar till äldre mediabevakning längst ner på sidan.


.

156 ASYLSÖKANDE TILLSKANDALHUSEN I HOLM!?


#ShepherdsHut mecenghul di Radio Swedia minggu ieu (ngadangukeun handap) sarta diwaler patarosan ngeunaan suaka rencanana pamondokan Holm. Malah Association lapak ieu aub dikonfirmasi yén kriminal anu saméméhna geus balik sipat di Holm masih ngaklaim janten balik aranjeunna. Juragan anu diondang, tapi teu ilubiung.

156 seekers suaka pikeun Holm, kaputusan alokasi Swedia Board Migrasi
Dina minggu kaliwat aya geus loba tur sabudeureun akomodasi suaka diusulkeun dina Holm. Asal tina Board Migrasi tilldelningsbeslut éta 27/8 pikeun ngayakeun ramavtalet akomodasi samentara. pausahaan Aros Energideklarationer AB nu geus disatujuan (baca kriteria) pikeun hiji uleman pikeun nempatkeun 156 seekers suaka di Holm di disebut “Pensionärshemmet” jeung “Perumahan guruna urang”. Dina acara. deployment of pangungsi di tempat sapertos di Swedia, Holm munggaran di garis nalika tawaran éta jelas cheapest on 87,50kr. Kami geus diusahakeun ngumpulkeun naon geus ngadawuh ngeunaan sipat sarta pamondokan suaka.
9/9 -13 ST: Läs artikel omGamla hus i hetluften.

Ieu luyu?!
HBU geus diusahakeun meunang gambar naon warga Holm pikir ngeunaan eta. Leuwih anu hoyong tambahkeun pendapat maranéhna sareng terlibat dina salah sahiji atawa cara séjén haneut wilujeng sumping. Ti naon geus urang uninga jadi jauh, kami geus menyimpulkan yén teu luyu pikeun sababaraha alesan.

  • Dina Anund Ladang hirup ngeunaan 100 jelema. Jumlah seekers suaka bakal leuwih ti ganda populasi sarta jalan badag teuing keur misalna hiji kampung leutik pikeun ngatur. Sing saha jalma nu datangna ti perang ravaged boga kedah agung pitulung. Ngabantu mawi di Holm sarta infrastruktur mangrupa goréng. Aranjeunna teu tiasa mésér dahareun lokal. Bentuk akomodasi samentara kalayan sirkulasi jalma anyar ogé bakal hamper integrasi kampung.
  • Hese ningali kumaha papanggih ngaku Board Migrasi ka maksimum opat (4) ranjang for geus dewasa bakal imah asrama sarta yén unggal jalma kudu boga sahanteuna 5 spasi hirup sqm di pangkeng nu. Itungan ulah buka bersama, saloba dina apartemen boga kamar pisan leutik.
  • Kami geus katempo kumaha sipat diusulkeun téh leres ngurusan tur kiwari kudu agung renovasi. Ruksakna cai, elemen rusak henteuna kompor na kulkas aya conto. Artisans dijieun pakasaban teu acan mayar kanggo jobs maranéhanana jeung nu boga disangka inohong di tukang geus disabit di sauntuyan kejahatan. Salaku telat sakumaha cinyusu 2013 Sipat gagal tina Migrasi Board Inspection.
  • Lapak geus neglected na parah diperlakukeun leuwih taun teu ayeuna nyandak lembaga anu ngurus tuan tanah ti lapak maranéhna. Tujuh kulawarga tina 20 barudak geus kapaksa ninggalkeun padesaan nu pencét sakola urang teuas. Dinten, listrik masih kaluar di sawatara wewengkon warga ngabogaan hak pikeun. resiko anu hébat nu malah jelema seekers suaka bakal mishandled, bari boga earn sums badag duit, siga 5 juta per taun (87,5 per jalma / dinten x 365 = 4 982 250 kr).

Ngadangukeun HBU P4 Isuk
Ngadangukeun carita dina akomodasi suaka di Holm kalawan Tulla Maja, Ann na Niklas P4 Isuk. Peserta nu wawakil simkuring Migrasi Swedia jeung Swédia Union of lapak. pupuhu Kamekaran Kabupaten Holm urang Tulla-Maja jeung Niklas P4 Isuk.Niklas Wikholm ngarespon kana Holm sabaraha warga nempo tina kamajuan jeung tenant ayeuna padumuk home senior dijelaskeun kaayaan di kiwari.
declarations Aros énergi anu diondang, tapi teu ilubiung.
Laporan ngeunaan Holm sanggeus 02:13:40-02:56:00 (patarosan jawaban HBU; 02:21:00).

real estate Nonperforming – lajeng tur kiwari
outages kakuatan dina p.g.a sipat. nu boga hak milik teu mayar bil listrik (poto: SR / Anna Ahlstrom), Sipat geus ngadeukeutan ka sapuluh taun mismanaged tur loba kulawarga anu cicing di éta lianna dipaksa pikeun mindahkeun tina Holm p.g.a. masalah sareng wangunan jeung perawatan. Juragan ayeuna Aros Energy declarations ngaklaim geus direbut Agustus ieu 2013, Tapi maranéhna teu malah informed tina sagala robah tina kapamilikan ka alamiah. Aranjeunna teu didaptarkeun jadi boga dina register darat. Pausahaan anyar geus junun maranéh ngalalaworakeun kana lapak maranéhanana ayeuna di Anundgård sarta diteundeun aranjeunna tanpa listrik di imah salila dua minggu p.g.a. tagihan unpaid parusahaan. Leungit, bagéan wewengkon tanpa listrik. Mesin cuci téh masih tanpa kakuatan dinten, teras dalapan minggu.

Ngadangukeun klip radio didieu..
Dengekeun nalika tenant nu tur tina akomodasi rencanana.
nu nyewa: “Vi har varit utan el i sju veckor” (2:25 s)
.
.
9/9: Läs SR’s artikel om boendet och lyssna till reportaget på plats med hyresgästen.
14/6 2009 ST: En tidigare hyresgäst som fick nog skrev en insändare till ST.

boga sejen “kadali” ti on kertas – Johan Stendahl
Leuwih sipat decenniumet kaliwat geus milik sababaraha pausahaan béda dina kertas, tapi ku sarupa ngulang worries jeung lalaki sarua “kadali”. Ieu, nurutkeun SVT sakumaha adzab kaluar tadi nu boga leres Johan Stendahl. SVT nyebutkeun yén anjeunna némbongan dina runtuyan panjang judgments. Sagalana ti kejahatan ékonomi serius ngeunaan narajang jeung anak dijagaan. Anyar, anjeunna dihukum 6 bulan kaasup narajang sarta ancaman dibeunangkeun. di manehna & nyewa anjeunna téh svartlistad tur ngaranna salah sahiji landlords awon Swedia urang. Lapak Association nyebutkeun Johan Stendahl dina ceramah sareng maranehna dina bulan Agustus, waktos ieu cenah ngawakilan boga sipat di Holm.
10/9 unggal poe: Baca on “tveksamma ägarbytenkring byggena.
Läs mer om Johan Stendahl på Hem & nyewa

involvement SVT uppmärsammar di sababaraha tempat sarta sababaraha pausahaan
Reportage i SVT.
SVT examines pausahaan sertifikasi Aros Energy AB fetched lembut dina Holm.
.
Tempo klip carita dina jandela dihandap. Se hela inslaget om Aros Energi. di dieu (5 abdi).

Municipality Kepala Bracke di blog na dicatet yén declarations Aros Energy ogé kungsi gawé bareng aranjeunna. Dina Bracke, aranjeunna geus ditéang tawaran ka imah pangungsi di disebut. Björknäsgården. Hijina masalah nyaeta aranjeunna teu diaku atawa boga sipat aksés. Aya ogé numbu ka parusahaan sejen disebut “Firma Tea Widéen“. Incredibly, diadegkeun parusahaan ieu 31/7 na tanggal penutupan lembut ieu 24/6. Éta téh mikir geus dikintunkeun hiji aplikasi pikeun lembut ka Dewan Migrasi saméméh maranéhna eksis. parusahaan ieu ogé geus ditéang tawaran pikeun harta milik municipally di Bracke disebut “Elevhemmet” (barat Royal Rute 61 Bracke).
10/9 SVT Mittnytt: mangrupa sakabeh (5 abdi) inslaget om Aros Energi. – “Härva kring asylboende.
10/9 SVT News: Läs om härvan på SVT Nyheter.
30/8 Kapala Administratif Officer: Bengt Flykts blogg om Aros Energideklarationer och Tea Wideen.
31/8 lt Jamtland: Kommunen ovetande om 320 nya asylboenden

.
Tumbu ka artikel saméméhna, radio- sarta bintik TV ngeunaan imah skandal di Holm:
16/9 2013 SR: Migrationsverket granskar ägarskapet bakom planerat asyboende i Anundgård
16/9 2013 unggal poe: Migrationsverket utreder ägaren till skandalhusen
12/9 2013 Board migrasi Tilldelningsbeslutet överklagat
10/9 2013 SVT Mittnytt: Se hela (5 abdi) inslaget om Aros Energi. – “Härva kring asylboende.
10/9 2013 SVT Mittnytt: Härva kring asylboende.
10/9 2013 SVT Mittnytt:
Se hela (5 abdi) inslaget; – “Härva kring asylboende.
10/9 2013 unggal poe: Baca on “tveksamma ägarbytenkring byggena.
9/9 2013 ST: Läs artikel omGamla hus i hetluften.
9/9: 2013 SR: Läs SR’s artikel om boendet och lyssna till reportaget på plats med hyresgästen.
30/8 2013 Kapala Administratif Officer: Bengt Flykts blogg om Aros Energidekl. och Tea Wideen.
20/2 2013 unggal poe:
Skandalhusen i Holm kan bli asylbostäder
20/2 2013 unggal poe: Har skulder på 35 miljoner hos fogden
20/4 2012 ST: Nu töms husen i Holm
1/11 2011 ST: Oklart vad som händer med husen
4/8 2011 ST: Omstridda hus får ny ägare
16/1 2011 ST: Omstridda lärarbostäder övergivna.
14/6 2009 ST: Varför polisanmäler ni oss hyresgäster?
1/6 2009 SVT News: Ingen tvångsförvaltning i Holm
18/5 2009: Boende i Holm vräks av hyresvärden
11/5 2009: SVT News: “Kritiken är orättvis
8/5 2009 SVT News: Dömd brottsling bakom skandalhusen
7/5 2009 SVT News: Många fel i skandalhus
4/4 2009 SVT News: Hyresgästföreningen försöker få tvångsförvaltning
3/5 2009 SVT News: Vanskött hyreshus i Holm
24/3 2009 ST: Fastighetsbolag hotas av tvångsförvaltning
.

kaputusan alokasi Board Migrasi ngeunaan. accommodations samentara suaka
12/9 Board migrasi: Tilldelningsbeslutet överklagat
30/8 Board migrasi: Tilldelningsbeslut fattat i upphandling av tillfälliga boenden
26/5 Board migrasi : Ramavtal om tillfälliga boenden, kriterier och rangordning m.m.
.

Baca leuwih seueur tentang sifat Stendahls sarta skandal di kota séjén

Hammerdal / Bracke / Morsi, Jamtland:
1/3 2011 lt: Hyresgäster berörs i Toboholm Fastigheters konkurs

Hammerdal, Jamtland:
10/1 2010 lt: Kritiken är nonsens
10/1 2010 lt: Sålde bolaget för att bli av med problemet Stendahl
8/1 2010 lt: Svartlistade Toboholm äger flera fastigheter i länet
7/1 2010 lt: Nytt hyreshus uppstår efter LT:s artikel
5/1 2010 lt: ”Hyresvärden struntar i allt utom hyran”
5/1 2010 lt: Hyresvärden ökänd i hela landet

Tobo, huma:
19/11 2013 Arbetarbladet: Mögel och fukt i slitna Tobohus
14/11 2013 manehna & nyewa: Migrationsverket granskar Aros Energideklarationer närmare
21/10 2013 manehna & nyewa: Många frågetecken kring Aros Energideklarationer
16/10 2013 manehna & nyewa: Aros Energideklarationer vill starta asylboende i Tobo
8/10 2013 manehna & nyewa: Dålig lönsamhet orsak till försäljning
7/10 2013 manehna & nyewa: Fagerhyltan sålde Tobo-hus utan att informera hyresgästerna
18/2 2013 manehna & nyewa: Oro för att Johan Stendahl ska komma tillbaka till Tobo
8/3 2013 manehna & nyewa: Skandalvärd tänker stämma Hem & nyewa
Johan Standahl kabukti ngalawan anjeunna disebut salah sahiji landlords awon Swedia urang jeung kajahatan ekonomi ling. Numutkeun SVT, anjeunna téh kaliru kasus ékonomi serius, beatings sarta ancaman. Johan Stendahl oge taxpayers makéna leuwih 30 juta.
2/3 2013 Arbetarbladet: Oro för svartlistad hyresvärd
18/2 2013 manehna & nyewa: Oro för att Johan Stendahl ska komma tillbaka till Tobo
Fagerhyltan geus dijual hiji imah di Tobo tanpa informing lapak. meuli boga dasi kana tuan tanah notorious Johan Stendahl.
12/2 2013 manehna & nyewa: Skandalvärd stämmer Hyresgästföreningen på 22,5 milj. kr
nurutkeun J. Stendahl nu lepat teh tenant Association urang nu parusahaan na bangkrut.
27/10 2012 Arbetarbladet: Problem i Tobohus ska fixas
Lapak di Tobo geus humandeuar ngeunaan beueus sarta kapang.

Tapi tuan tanah klaim teu nampi sagala kasalahan dilaporkeun.
26/10 2012 Arbetarbladet:
Petters hus förfaller
Aranjeunna hirup diantara kapang jeung cai ruksakna - genep taun.
Najan tuan tanah anyar terus imah di Tobo ka buruk.
24/10 2012 manehna & nyewa: Problemen fortsätter för hyresgäster i Tobo
Fagerhyltan Fastigheter AB ngambil alih salaku tuan tanah sarta harepan ieu cahayana kalawan lapak. Teu direnovasi jadi jangji… Daptar shortcomings yén lapak kapaksa hirup kalawan sababaraha taun katukang geus lila. Ieu salah sahiji mandi mana kapang tumuwuh dina tembok, ruksakna cai, jandéla retak, toko listrik pegat jeung banisters loosened.
7/8 2011 manehna & nyewa: Det känns positivt
Lapak di Tobo anu cautiously pleased yén imah kedah meunangkeun boga anyar, Fagerhyltan. Sanajan kitu, maranéhanana éta unaware yén sanajan nu anyar oge kagungan koneksi ka Stendahl, sakumaha sateuacan, Koléksi Master Bob jeung Toboholm.
2/8 2011 manehna & nyewa: Ny ägare till Toboholm
Kabéh urang kapanggih kaluar nunjukkeun yen ieu téh boga serius jeung dipercaya nu gaduh sababaraha pasipatan kiwari, nyebutkeun ka pangacara na bangkrut wali Bertil Wingqvist.
1/4 2011 manehna & nyewa: Toboholm i konkurs
Asa hébat jadi jauh. Kami geus ngagaduhan leupas tina urut boga sarta manajer anu teu dicokot care sahiji imah.
11/1 2011 manehna & nyewa: Tvångsförvaltning i Tobo
Akomodasi di Skolgatan ngabejaan nilai kumaha wawakil pegat kana kamar panyimpenan, ngaganti panto exterior ka lawang tanpa ngonci teras nahan Kotak on luhureun rugs henteu rata heubeul. Aranjeunna geus tanpa cai panas pikeun lima minggu tanpa televisi kabel saprak Oktober.
22/9 manehna & nyewa: Hyresgäster i Tobo får ingen snöröjning
Allla Hem & Hyras artiklar om Stendahls fastigheter i Tobo

Njutånger, Hälsingland:
30/1 2013 pinuh Hälsingland: Skräckbild från förläggningen
7/12 2012 pinuh Hälsingland: Asylsökande flyttar in på Njutångersgården
9/11 2012 pinuh Hälsingland: Ny ägare till Njutångersgården
8/3 2012 pinuh Hälsingland: Företaget Karlskronan försatt i konkurs
20/2 2012 pinuh Hälsingland: Bluffmakare kräver betalt
5/5 2011 pinuh Hälsingland: Migrationsverket kan hyra Njutångersgården
“Urang bakal mastikeun sakabeh paperwork aya dina urutan na teu Johan Stendahl boga hal ngalakonan jeung eta. Simkuring nyandak pelajaran ti naon anu lumangsung…“.
6/4 2011 pinuh Hälsingland: Hemlig rapport slår fast brister
Dewan Migrasi teu parios inpo tukang sarta kapamilikan ogé. Laporan kontrol internal panarajangan a timer kritis dibereskeun ka Board Migrasi Swedia geus gagal dina kadalina sahiji parusahaan Karl Putra jawab akomodasi suaka.

15/3 2011 pinuh Hälsingland: Falska uppgifter på fakturor för asylboende
Perusahaan balik Njutånger tegalan, Karl Putra, mungkin geus kaliru duanana pikeun ngajauhan pajeg, panipuan PPN na pernyataan palsu dina invoices ka Board Migrasi. Samentara éta, Board Migrasi Swedia dikritik keur teu dipariksa kiwari hadé. The Swedia Board Migrasi geus dibayar ngadeukeutan 2,3 juta mun Karl Putra. Duit anu parusahaan geus ngayakeun overestimated keur atanapi PPN dilaporkeun.
15/3 2011 pinuh Hälsingland: Migrationsverket får kritik för bristande kontroll
8/3 2011 pinuh Hälsingland: Miljonskuld efter Njutångersgårdens konkurs
Johan Stendahl tina ngalepatkeun on 5,6 juta: “Simkuring geus subjected mun elstöld a…”, “liability pajeg anu beresih perpajakan nyaman. Rekening pajeg sabenerna enol…”.
8/3 2011 pinuh Hälsingland: Anställda kan åka på skattesmäll
“Karl krona CEO Pia Karlsson: – Hal ieu kacida aneh nu Karl Putra teu didaptarkeun salaku hiji dunungan, jeung pajeg sidik atanapi pajeg teu acan dibayar. Manehna nyangka éta kabéh salah paham a.”
13/1 2011 pinuh Hälsingland: Njutångersgården i konkurs
19/1 2011 pinuh Hälsingland: Migrationsverket räknar med kritik
Kantor Inok Nasional examines nu Service Imigrasi pikeun akomodasi suaka ti Njutånger tegalan.
7/12 2010 pinuh Hälsingland: Njutångersgården begärs i konkurs
7/12 2010 pinuh Hälsingland: Migrationsverket säger upp avtalet
Njutånger tegalan hotél sarta hostels AB kagungan hutang badag nalika Déwan Migrasi nalungtik tuan tanah. Stock Company Karl Putra AB (pakait declarations Aros Energy kiwari) -na geus diaktipkeun tur némbongkeun euweuh angka négatip, nu dimaksudkan yén kontrak bisa asup.
Board Migrasi kedah timer kritis ngaliwat Kabiasaan maranéhna: “Éta teu aya kamungkinan pikeun manggihan naon morally na ethically bener”.
23/10 2010 pinuh Hälsingland: Vi vill inte teckna avtal med banditer
Board Migrasi ditandatanganan hiji perjangjian jeung Putra, Karl Johan Stendahl Dewan.
– Anjeun bisa disebutkeun yen urang teu hayang asup kontrak jeung bandits sabab duit taxpayers 'urang ngagunakeun, nyebutkeun Claes Fritsch di Board Migrasi.
– Tapi éta dewan sarua. Anjeun terang yen Johan Stendahl geus kalibet dina kagiatan?
– Simkuring boga perjangjian jeung Johan Stendahl, tanpa ngagunakeun Karl Putra. Na dimana aya euweuh angka beureum atanapi qur'an. Kuring ukur bisa balik kana fakta. Johan Stendahl moal lumangsung aya lajeng Abdi teu tiasa mertimbangkeun yén ieu téh hiji hal mistis. Kuring ukur bisa balik dina kertas sadia.
22/10 2010 pinuh Hälsingland: En kvarts miljon i hyra
Nalika simkuring Migrasi nalungtik vacancies nyadiakeun seekers suaka panyumputan ngancik Johan Stendahl ka Board Migrasi salaku wawakil sipat Toboholms AB. Tapi lamun suitability salaku tuan tanah anu bakal jadi dikawasa kitu sumping ka eureun a.
– Geuwat kami ngomong yén teu, salaku lembaga pamaréntah, urang moal bisa asup pasatujuan sareng maranehna, nyebutkeun Claes Fritsch, ngayakeun otoritas- jeung ngatur supply enggon.
– Teu lila saterusna ngahubungi Johan Stendahl kami sarta ngantep kami nyaho yén anjeunna ngalaman dimaksudkeun pikeun mastikeun yén anjeunna malah bakal teu aub dina perjanjian. Kiwari kami geus nandatanganan hiji pasatujuan kalawan parusahaan sejen, Karl Putra AB, jeung dimana manehna teu kalawan, nyebutkeun Claes Fritsch.
Nyarios sareng Puguh. Ieu Karl Putra nu tiap bulan baris nampa saparapat hiji tina sajuta kronor ti Board Migrasi Swedia dina nyewa kanggo fasilitas di Njutånger. A fasilitas nu parusahaan sejen nyaeta boga ijasah jum'atan, sarta parusahaan ngajalankeun ku jalma anu sarua anu balik parusahaan Service Imigrasi moal bakal asup hiji perjangjian jeung.

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *