Årsmöte HBU 26/3 u 18

U nedjelju, 26:i Mars 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, HBU, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
Hjärtligt välkomna!

Stöd gärna vår bygds utveckling och pridružiti se, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! Pročitajte više ovdje. TACK!.

Fullt ös i pulkbacken under sportlovet!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
oko 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. Pročitajte više ovdje.

Pulkåkning och korvgrillning på sportlovsonsdag 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

Na dan zimskih praznika sina 8 ožujak na. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


HBU
bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. dobrodošli!

Kontakt osoba za pitanja
Elin 070-351 37 51
.

.
P.S. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? To je zahvaljujući svom članstvu, možete riješiti ovaj! 😉

.

Pogledajte upute i saznajte više o Allbergsbacken ili gledati ranije slike s Allbergsdagen.