Бірлестік мектеп ғимаратының есігін ашқан кезде Холмның спорт залының ашылуы!

På lördag slår Holms nya gym och aktivitetscenter upp dörrarna!

уақыт 12:00 på lördag 27’e maj är det invigning av Holms gym och aktivitetscenter. Fram till klockan två håller vi öppet hus i skolbyggnaden! Passa på att spana in lokalerna, provträna med våra redskap och maskiner, spela bordtennis eller kubb m.m. Kaffe och bubbel med tilltugg serveras! ☕🍾🥂
Det kommer att finnas möjlighet att köpa gymkort/blipp”, så att man kan komma in i skolan och gymma eller nyttja gympasal och andra faciliteter när man vill dygnet runt.

Nu är alltså äntligen vår första del av utbudet i vår anrika och fina skolbyggnad redo för att slå upp dörrarna för allmänheten. Ett lokalt gym och aktivitetscenter lokalt i bygden! Hit är man välkommen dygnet runt med sin egna lillablippoch träna eller utnyttja gymnastiksalen med bland annat bordtennisbord, yogamattor, innebandy och inomhusboule.

Vi i föreningen Holmbygdens
Utveckling och Idrott
har försökt att ordna de vanligaste och populäraste redskapen och motionsutrustningen, men är det något du saknar eller önskar är vi givetvis öppna för förslag att ordna det så att det blir så bra som möjligt! Har du gymprylar eller vet av fritidsutrustning som skulle göra bättre nytta i lokalerna, får du gärna hojta också! Här på hemsidan kommer vi även att öppna en egen sida med information och gymkortspriser med mera.

Bakgrund kring skolbyggnaden
Skolgången stängde i Anundgårds skola 2012 och sedan dess har den stått mestadels tom i drygt ett decennium. Ifjol våras blev det dock klart att föreningen fick ta över skolan från Sundsvalls kommun, vilket vi tycker är en jättefin glesbygdssatning av kommunen! ❤️ Läs tidningsreportage och kommentarer.
Sedan dess har det under året hänt väldigt mycket bakom kulisserna i och kring byggnaden. Hittills har det hållits ett tjugotal möten om bl.a. byggnaden, årsmöten, föreningsträffar, om en hälsocentralsfilial i byn och en eventuell planerad ny vindkraftsutbyggnad. Byggnationer såsom renovering av gymlokal, installation av bergvärme, markarbeten och storstädning av lokalerna har också skett för att få en fin och fungerande bygdegårds, aktivitets- och samlingsplats i bygden. Ambitionen är att byggnaden skall komma Holmbygden, byborna och andra som vill vistas här till så nytta och på så många sätt som möjligt.

Om Du också vill engagera dig på något sätt, ordna med aktiviteter kring skolan, har idéer eller vill delta i föreningslivet är du välkommen med, kontakta gärna oss!

Қош келдіңіздер!
Holmbygdens Utveckling och Idrott

Жыл сайынғы жиналыс HBU 26/3 жанында 18

Жексенбі күні, 26:е Марс 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, #ShepherdsHut, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
Қош келдіңіздер!

Stöd gärna vår bygds utveckling och қосылуға, för endast 50 kr för år 2023 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! Толығырақ осында. TACK!.

Спорттық мерекеде шана жүгірушілерге толы!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
туралы 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. Толығырақ осында.

Сәрсенбіде спорт мерекесінде шана мен шұжық гриль жасау 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

қысқы мерекелер баласының күні 8 наурыз. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. Үлкен және шағын келіп шанамен сырғанау баруға немесе жай болтаться шақырамыз!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


#ShepherdsHut
ыстық иттер мен шырын / кофе ұсынады! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. Қош келдіңіздер!

сұрақтарға арналған Байланысатын тұлға
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. Сіз HBU Allbergsbacken электр жарықтандыру үшін стендтер және ауданында балаларға арналған жүгіру беткейлері ұстап болады деп білесіз бе? Бұл сіздің мүшелік арқасында, Сіз бұл шеше аласыз! 😉

.

бағыттарын қараңыз және туралы көбірек білу Allbergsbacken немесе көру Allbergsdagen бұрын суреттер.