Årsmöte HBU 26/3 боюнча 18

Жекшемби күнү, 26:жана марс 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, #ShepherdsHut, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
Hjärtligt välkomna!

Stöd gärna vår bygds utveckling och Каттоо боюнча, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! толук маалымат бул жерде окуу. TACK!.

Fullt ös i pulkbacken under sportlovet!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
жөнүндө 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. толук маалымат бул жерде окуу.

Pulkåkning och korvgrillning på sportlovsonsdag 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

Кышкы эс алуу уулунун күнү 8 Март боюнча. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. Ири жана майда келип чана тебүү үчүн же сейилдегенди болот!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


#ShepherdsHut
ысык иттерди жана ширеси / тамактанып сунуштайт! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. саламдашуу!

маселелер боюнча Байланышуучу адам
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. Сиз HBU Allbergsbacken электр жарыгы жактайт районунда балдар үчүн чуркап бооруна сактап калат калганын билген чыгаарсыз? Бул сиздин мүчө болуу үчүн шүгүр, Эгер сиз бул маселелерди чечип бере алат! 😉

.

багыттарды көрүп жана тууралуу көбүрөөк билүү Allbergsbacken же көрүү Allbergsdagen чейин мурдагы сүрөттөр.