Annui testimonii HBU 26/3 apud 18

Die Saturni, 26:e mars 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, HBU, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
gratissimum!

Stöd gärna vår bygds utveckling och coniunctim, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! Aliquam at. TACK!.

Toboggan run plena populus in ludis feriatum!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
fere 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. Aliquam at.

Tobogganing et farciminis grilling in ludis feriatum Mercurii 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

Dies festos hiemem fuit 8 Martius ante. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. Magna et parva sunt grata ad iustum ire pendet, aut sledding!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


HBU
praebet, et calidus sucus canes / capulus! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. gratissimum!

Contact persona ad quaestiones
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. Nonne scitis, quod HBU electrica lucendi in in stat, et ego servabo Allbergsbacken regionem mortis usque ad filios currit in regione? Haec ago vestri membership, te potest solvere hoc! 😉

.

Se vägbeskrivning och läs mer om Allbergsbacken et vigilate Imagines ex ante Allbergsdagen.