Bra vondrona Holm / Indal / Liden asao ho ao amin'ny fivoriana

Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) ombildas till
Lokala trygghetsgrupper!


Ny fotoana sy ny toerana: Måndag 26/3 18:30, Aulan Lidens skola.

I vårt område Holm/Indal/Liden har BRÅ-gruppens fokus varit på barn och ungdomar. Gruppen har därför bestått av representanter för skolorna i området, fritidsgård, svenska kyrkan, polisen och socialtjänst. Nu har alla kommunens BRÅ-grupper ombildats till Lokala Trygghetsgrupper i stället. Tanken är att vidga perspektivet till att handla om trygghet för alla bygdens invånare.

Trygghet är ju både en kollektiv och subjektiv känsla. Mycket delas av ung och gammal, som t ex bra belysning, men det finns också skillnader i vad man finner otryggt i sin tillvaro. Därför är det bra om så många intressen som möjligt är med i denna grupp, vars syfte är att samverka för en tryggare miljö för alla.

Vi har skickat ut denna inbjudan till bland annat olika föreningar i området, och näringsidkare i bygden. Skolan, fritidsgården, polisy, kyrkan och socialtjänsten ska fortsatt sitta med. Inbjudan finns också anslagen på allmän plats i vårt område.

Tamin'ny fivoriana voalohany, dia Sundsvall Monisipaly Safety Mpandrindra Helen Otterström ho anjara ka lazao kely ho antsika bebe kokoa momba ny fiarovana ny kaominina ny asa.

No tianao mba ho ao anatin'ny famoronana tontolo azo antoka kokoa eo amin'ny faritra?

sonia farany 22 Mars ny:
Annica Carlsson (Indal fialam-boly)
070-324 26 20, annicacarlsson99@hotmail.com

Susanne Berggren (Anundgård / Stige / spool sekoly)
060-928 58, susanne.berggren@sundsvall.se

Anette Unander (Lidens pianarana)
060-658 33 00, anette.unander@sundsvall.se

Leave a Reply

Ny adiresy email dia tsy ho namoaka. Mitaky saha dia marika *