Idea bijeenkomst op woensdag in het parochiehuis!

Lokale voor volgend jaar nu besloten om Församlingshemmet, Anund Farm.
Tid / datum: Woensdag 5 december om. 19:00.
Iedereen is welkom om te luisteren en dan bespreken een dampende kop koffie!

.

Voor degenen onder u die niet waren tijdens de vorige vergadering besproken onder anderen. schoolgebouwen, turbines beginnen met de bouw, bensinpumpen, coming Lucia vieringen in de kerk en julaktionen.

.

.
We waren op de vergadering besloten, onder anderen. dat wij persoonlijk de overdracht procedures woord zou uitnodigen (of aangewezen) van elkaar samenstelling i Holm (10 st) en Bedrijf met toeristische activiteit. Alle autochtonen en niet-residentiële geïnteresseerd zijn echter welkom! We hopen dat het veel wil en een goede samenwerking zal kunnen ontwikkelen in de wijk Holm.

Meer informatie over wat is besproken tijdens Holm Vallen 21/11
KLIK hier om te bekijken.

 • Vorige zitting: Wat gebeurt er vandaag naar school?
  Curator Hans-Olof Sandstrom zegt dat hij heeft gesproken met alle ouders (Mismatch - niet Patrik bv.) en iedereen was blij om de kinderen in Liden hebben. Lokale kwesties werden verder besproken.
 • Vorige zitting: Wordt Österström bygdeförening links? Zal er een sportschool in Österström?
  Geen enkele partij kamer vandaag vertrokken. Billy scheuren uit nedervåning, zullen particuliere accommodatie worden, Vergadering gepland buiten - voor alle Holmbor. Meer informatie over Holmbygden.se / de betalingen / kazen troms gebouwde boerderij union /.
  Bagarstugan verliet de compound te huur.
 • Vorige zitting: Flyers op de website en bijeenkomsten moeten worden gemaakt en geplaatst in brievenbussen rond de Holm. FLYERS is geschreven door Niklas, door Anders naar Patrik gestuurd ("Hired Buddy") Vaste gehele 500p prints. Flyers hebben 121121 zijn tijd verdeeld vanuit Gimåfors tot Anundgård. Ingela, Naar Kent, Catarina en Kent N voorziet verder dividend.
 • Vorige zitting: Upprop i Holm! We moeten proberen te gebruiken wat er op het dorp vandaag de dag om aan onze behoeften. Niklas heeft geschreven met de Flyers, wie zijn / zullen worden verdeeld.
 • Vorige zitting: Kunne we een nare picknick op Sjöändan de kruising met uitzicht richting Holmsjön.
  Catarina / Kent heeft nog greep van de relevante Traffic Authority, zou terugkeren. U kunt echter niet zien het meer ... is het echt zo goed met bossen partij verlaten?
 • Vorige zitting: Wat is er met benzine pomp. Alexander lijkt te willen om zich te ontdoen van de pomp? Hebben gesproken met PEMA voor het tanken. Klonk niet alsof ze willen dat het "tankstation" over te nemen. Beter als iemand / vereniging wil overnemen. Maak een dorp vereniging / coöperatie? Gemakkelijker om het geld te krijgen voor de subsidie ​​als. Wat doet de pomp hebben vandaag? Vermogen, kortautomat onder andere op?
  JANNE gecontroleerd met Alexander hoe het werkt nu:
  Het is waar dat Alexander zou willen ontdoen van het. Hij wil zijn, echter, verkopen koelkasten, compressoren etc. terwijl de pomp. We bespraken verder de verschillende opties.
  Voorbeelden van de overname zijn van Sollerön in Dalarna. Een model voor ons?
  Kijk hoe ze heb gedaan in het uitstekende wijzertje klemt en Sörbygden?

  Kent kijkt rond met PEMA ...
 • Vorige zitting: Thomas controleert met Ljustorp hoe zij hun pomp en op te slaan in een collectief model run.
  Gesproken met een oud-collega, een dorp vereniging is eigenaar van de winkel met alle gadgets (frys, koude enz.). Toen scheurden zij uit naar een zakenman die het beheert. Hier in Holm, is de situatie enigszins anders met de particuliere eigenaar van het onroerend goed, dan willen we diepvries o koelkast verkopen, terwijl tankstation.
 • Lagere loonbelasting in Holm voor sommige bedrijven p.g.a. dat het binnen het steunvlak (Marine-, vlucht en taxivervoer). Jamie heeft het afgedreven voordat in Taxi Operations. Niklas schrijft met het bedrijf op de website om ondernemerschap in Holm stimuleren.
 • Gäddhänget in Stugun eerste ... 4 was, jaar na 125 was. Zo'n wedstrijd zou hier werken met, vooral met nieuwe fancy hellingen rond het meer.
 • We moeten meer positief nieuws in de krant en het internet over Holm.
 • TV-film gemaakt van Polen in de zomer. Beschikbaar?
 • 700 € met uitstapjes en boot mM. uit Polen.
 • De. wind: Kabel is getrokken om Lövåsen van Liden. Tanks zijn voor uitbreiding in de toekomst zijn. Platteland Peng besproken.
  EULOS heeft over het project van Vinbolaget genomen.. Er zullen geen aandelen worden verkocht. EULOS interesse hebt om contact met de dorpelingen direct en geef ons byapengen gemeente rechtstreeks, zonder tussenpersoon. Zorg ervoor dat we samenwerken en niet in de concurrentie tussen clubs in Holm.
 • Niet zo veel toewijding om te houden paden voor snowmobilers. Stelt mensen in staat om te komen en gaan scooter in dezelfde mate. Vervelend.
 • Vrije tijd tips! Ijsbaan nu Lillsjön en Anundgård Zee.
 • Skall geworden luciafirande de 13:e in de Kerk.
 • Julaktion op Församlingshemmet in twee weken. Nog meer informatie over de bescherming van ongevallen in de binnenlanden. Hartstilstand (SOS exploitant beslist) ongeval, brand en verdrinking (RTJ interne commando beslist) communiceren via SMS in de binnenlanden. (Ljustorp, Steeneik, Överturingen, Noord Hazel en Magpie proeflocaties).
 • Heico Basten, bewegende consultant Accommodaties Stöde (Oorspronkelijk uit Nederland), sprak over zijn bedrijf Destis en hun potentieel. Bestuurder ter ondersteuning wijk samenwerking via een s.k. Leaderprojekt. De kerk is het project waar. 2 gezinnen zijn verhuisd inch, 3 fam. ongeveer, 1 onze. Raadpleeg emigranten bl. een. bij de EU:s grootste migratie tentoonstelling in Holland, plaats, gemeenschappen.

  IT-vaardigheden die nodig zijn in Sundsvall. Velen willen werken in de stad, maar blijf op het platteland. De afstand naar de stad is niet een probleem in hun geval. Niet zoveel lukt om je huis te verkopen in Nederland, maar velen hebben banen nodig. De attractie is de aard en de kwaliteit van het leven.

  Een samenwerking met Heico en zijn bedrijf Destis ten goede zou komen Holm. De financiering is echter nodig,. Een leider project kan worden gestart. Het vereist inzet voor het houden. Björn Norling, Mittland, kunt u meer te vertellen en weet hoe het werkt.

 • Zorg ervoor dat een uit zal elke vereniging in zijn volgende zitting.
  HBU F / T - district Holm ontwikkeling Företagand en toerisme - Erica vooringenomenheid (Janne contact)
  Holm's Sports Club - Owe Eliasson (Thomas contact)
  Local History Society Holm - (Thomas contact)
  Holms Husmodersförening - Greta (Ingela)
  Draka De berg sneeuwscooter club - Motorcycle en sneeuwscooters - Jan-Erik Nilsson (Kent)
  PRO Holm - Staffan Andersson
  Gimåfors Bygdegårdsförening –
  Vike-profit beroepsvereniging - Holger Sahlin (Max)
  Österströms Bygdegårdsförening - Carina Hultman (COME?)
  Österströms Estate - (Thomas)
  Sandnäset - Diane (Pontus)
  Roland (Janne)
  Fiskevårdsområdet - Stefan Maina (Pontus)
  Raad van Kerken - Ulla Grelson (COME?).
 • Volgende Date 5:december om 19:00, Församlingshemmet. Gunilla zien of we de school kunnen lenen, alternatief Församlingshemmet. Gunilla kijken of we kunnen op school, alternatief Församlingshemmet. Niklas kondigt de volgende vergadering op de website en via e-mail.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.