Holm Rivals maakt bij Solvalla!

resultaten Race 4: Met een kans om te winnen van iets meer dan 2000 keer het geld was misschien Hjerpes paard nooit getipte favoriet. Helaas, Prince Of Laddie te weinig en te gretig en galloppera uit. Daas The World was nogal eerste over de finish.
resultaten Race 12: Holm Stapels titel werd gewonnen door Per-Eric Hjerpe op een 11:e plaats en Lindgren paard draafde twee tienden voor een 13:e plaats. Er was geen verdere dag in de ovaal voor een van hen wanneer beide geplaatst buiten het prijzengeld.
Zie onderstaande resultaten.


.
REPORTAGE

Horse legendes van Holm, Per Eric Hjerpe en Hasse Lindgren, worden dus eindelijk vanavond 22:00 in de sport bastion. In dezelfde race, en elk met een paard begint het feit van de Zweedse draven arena nummers 1 – Solvalla.

Sinds lang hebben de twee vrienden geweest, teamgenoten HSK, gemeenschappelijke paard eigenaar en collega's in draven. Samen geprezen zij door hemzelf draven goeroe Leif “teller” Olsson voor zijn prestaties bij Bergsåker. In de afgelopen jaren, echter zowel paardenliefhebbers hebben gekozen om hun eigen weg te gaan met hun eigen stallen, voor vandaag hinniken gevangen in wat is het dichtst kan worden vergeleken met het antwoord van Stockholm naar Wild West heetste functies duels. H Lindgren a.k.a. Gåltjärn Team nodigt u uit om te dansen met No. 8 “Diamond Rain” gedreven door de bestuurder Bo Eklöf. P-E Hjerpe en draven vestiging Uitbetalen reageren echter ongegeneerd aantal 7 “ondertekenen Lönshults” en met niet minder dan zich achter in de fiets.

.

Zie de volledige line-up 22:00, race 12.
.
.
In aanvulling op dit jaar de grote draven uitdaging was Holm's zoon, Per-Eric ook trotse nieuwe vader zoals onlangs in slechts een week geleden. nieuwe aanwinst van de familie was een klein meisje – GEFELICITEERD!!
Hasse Lindgren stallen zal verkeerd zijn als ze vertrouwen om Hjerpe zal ofokused naar de hoofdstad clash.

..:
.
.
Stilte voor de storm
Bij het huis van reportage op Hjerpes domeinen kon zich geven de bestuurder een korte exclusief interview aan Holmbygden.se.
Na de dag van de harde training, het was een welverdiende fettisdagsbulle rustig een boek lezen en analyseren van woensdag line-up.

.

.

.
.– De voorbereidingen zijn nauwgezette faced Holm derby geweest bij Solvalla. Lönshults Signe is opgesteld door professionele massage van het paard chiropractor en dieet werd aangevuld met supplementen en vitaminen voor de race. Er zal iets te bijten op de oude vos Hasse Lindgren zijn, zegt P E Hjerpe vertrouwen.

“Holm duels” – race 12 gezien in het spel en slaat ATG:s klanten ATG.se.
.

Hjerpe in landelijke TV
Per-Eric (donkerblauw, gold bar, lange gestreepte mouwen) ook beginnen met een ander paard vanavond in “open” i V86:ans ras 4 bij. 19:30. In de voor hem heeft hij sinds het driejarig paard No. 8 “Prince Of Laddie”. Deze wedstrijd zal live worden uitgezonden op TV4 Sport!
Bekijk Odds en meer info over de races.

P-E Hjerpe motto: “Zolang er zijn races, er is hoop!”

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.