Het gaat naar wolf winter in Holm

Holms Verbesök in de kerk.Natural Life kruipt steeds dichterbij. In de reeds dicht bij de natuur Holm heeft verschillende exotische roofdier waarnemingen. Dit weekend onze klant een wolf gezien mijn binnenkant Anund Farm, Steeneik.

Big Bear veroordeeld in Liden..
In de wijk en haar omgeving zijn onlangs gesignaleerd beer in dorpen. Twee weken geleden shot Bovendien is een grote beer in Liden. Iets eerder is zeer zeldzaam. Lees het artikel in ST.
.
De lynx werd gezien op de werf in Gimåfors..

In augustus werd het gezien zelfs een lynx net om een ​​perceel in Gimåfors, waarbij een boerderij belastingen verloren hun leven.
* Lynx op de foto heeft niets te maken met de akte.
.
.Kerk Holm's.
Nog moeilijker te verslaan, was echter dat op zaterdagavond een wolf in Anundgård zou kunnen zijn. Het was tijdens een avondwandeling als omwonenden zagen een groot dier wandelen op slechts een paar meter afstand Kerk Holm's. Een wolf met grote ruwharige staart bewoog in het midden van het dorp. Voor een moment dat ze beiden hadden oogcontact en een passerende automobilist stopte en kreeg ook het plezier van het bekijken van de predator. Daarna maakte ze de wolf een echte hoop van de kerk heg en verdween noordwaarts met een wiegende tippen omhoog naar scholen.
.
.
Welke wolf was in de kerk te doen is onduidelijk. Eventueel het bezoek van religieuze aard, of een bezoek aan een bodem bijgevoegde kennismaking? Misschien is er een beer begraven…

Avondklok of toeristische
Een actueel probleem is zo duidelijk als het gevaarlijk is om buiten te gaan in de avonduren. Wolven, is echter uiterst zeldzaam, gevaarlijk voor de mens en historisch is slechts een paar gedocumenteerd occasionele wilde wolf aanvallen onder 1700- en begin 1800. Een hoop is dat dit de wijk kan helpen met een verhoogde stroom van toeristen en fans die willen een glimp van de wolf te vangen. Misschien is de lokale outdoor bedrijf Entre Trading het regelen van rondleidingen in Holm met wolf safari in de toekomst.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.