Immigratiedienst vandaag inspecteren geconfronteerd asiel accommodatie in Holm

Laatste Nieuws:
4/10 Sundsvall Krant: Huizen Holm eyed voor vluchtelingen
4/10 SVT Mittnytt: Zie verhaal uit de hedendaagse inspectie in Anundgård, Steeneik.
Kijken naar de functie van Mittnytt 5/10 2013.


Ze meestal slecht beheerde en förglömda upmarket grote schoongemaakt plotseling geconfronteerd met hedendaagse inzage ter plaatse van de immigratiedienst.

Sinds gisteren is er sprake van koortsachtige activiteit in de zogenaamde “Skandalhusen” in Anundgård. De anders-meter lange Onbesneden gazon bij Senior Thuis onthuld, het is geweldig schoongemaakt en verfijnd zodat facings. Alles om de immigratiedienst vandaag maakt haar site inspectie voordat een directe achterland ment van tijdelijke asielzoekers onderdak. Onderwijs is daarmee verder gegaan in het selectieproces van de onderneming Aros Energie certificering.

In weerwil van alle geschriften in kranten, interviews op radio en SVT Mittnytts verhalen beeltenis hoe het onderwerp bedrijf Aros Energy certificering AB heeft het grootste deel van de onregelmatigheden en de verbindingen naar de meervoudige dader Johan Stendahl. Onder andere, vertelden ze het verhaal hoe het bedrijf zocht biedingen voor een woning die ze niet bezitten, huren of toegang hebben tot.

migratie Board..
De Zweedse immigratiedienst heeft niet beantwoordde al de informatie die zij ontvangen over deze puinhoop en hebben niet de indruk dat ze omarmde de gegeven informatie.

10/9: Lees meer in de vorige nieuws en zie Mittnytts tv spot.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.