Aros Energy verklaringen onder vuur op meer plaatsen

Laatste Nieuws:
21/10 Beide & huur: Veel vragen over verklaringen Aros Energy

Thuis en huur.Aros Energie certificering AB zal in de dagen ook wel in andere delen van Zweden.
Vorige week Verhuur gast Association Journal Thuis & Te huur met verklaringen Aros Energy van voorzitter Michael Sterner blijft opkopen Johan Stendahls vorige vastgoed. Deze keer in Tobo buiten Uppsala.

Het tijdschrift huis & Rent loop der jaren is de eigenschappen verkeerd in Tobo gevolgd en benoemde Johan Stendahl een van de ergste verhuurders van Zweden. Stendahl, echter, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Huurdersvereniging. Het doel, vertegenwoordigde hij de juiste advocaat Michael Sterner als zijn wettelijke vertegenwoordiger,.

Net als in Holm heeft noch de koper en de verkoper hun huurders geïnformeerd Tobo over wat er gaande is. Wat Aros Energy certificering AB lijkt ook te zijn ingehouden, zelfs wanneer zij het gunningsbesluit aan asiel accommodatie van de immigratiedienst hebben ontvangen.

De verkoper koopt de eigenschappen van het zelf, ondanks “onvoordelig”
De verkoper van de bij Tobo eigenschappen is Fagerhyltan met CEO:n Marcus Hamberg. Met andere woorden, dezelfde eigenaars 2011 kocht Senior Home and Teacher's Housing Holm na Stendahls faillissement. Beide & huur avslöjar Ook verbindingen tussen Fagerhyltan AB en Johan Stendahl. Marcus Hamberg merkte op dat de verkoop als gevolg van slechte winstgevendheid. “Ik heb het daar achtergelaten. Ik kan alleen maar wensen de nieuwe eigenaar veel succes”, hij blijft.

Wat Marcus Hamberg misschien niet denken toen hij zei: “liet hem daar” en “wenste de nieuwe eigenaar veel succes” is dat het eigenlijk is hij zelf, die de nieuwe eigenaar ook wordt. Omdat het nieuw te weten Fagerhyltan sinds kort meerderheid eigenaar van Aros Energy certificering AB. Zo verkocht hij het bedrijf in principe voor zichzelf. Het verschil is dat het “Aros Energy certificering AB” over het verzoek van de Zweedse migratiedienst en ook partner Michael Sterner (beide met verbindingen naar Johan Stendahl) vertegenwoordigd in de nieuwe onderneming.

Lees meer uit het tijdschrift huis & Verhuur van verklaringen Aros Energie in Tobo, Uppsala
16/10 Beide & huur: Aros Energy verklaringen aan het asiel accommodatie in Tobo beginnen
8/10 Beide & huur:
Slechte winstgevendheid factor om de verkoop
7/10 Beide & huur: Fagerhyltan verkocht Tobo-house zonder medeweten van de huurders
Tidigare artiklar om Stendahls fastigheter i Tobo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *