SVT: Håkan Larsson bereidt “Stendahl skandalhus” immigratiedienst


SVT aandacht Håkan Larsson Bilkonsult AB's plannen om een ​​asiel accommodatie te openen “Stendahls skandalhus i Holm”. Het is koortsachtige bedrijvigheid heerste in de zogenaamde schandaal huizen onlangs. Wat normaal is verwaarloosd en begroeid met residentiële huurders die onlangs zijn vergeten zijn gerenoveerd uitgebreid voorafgaand aan de presentatie van de Zweedse migratiedienst.

Håkan Larsson die het autobedrijf Bilforum in Örebro bezit is het deze keer die zeggen dat ze willen een asiel accommodatie in Holm openen. Opmerkelijk is de derde keer (minst?) opdat een voorheen onbekende bedrijf plotseling willen vluchteling accommodatie in het skandalhus eerder gekocht door Johan Stendahl openen. De man met talloze faillissementen, schuld van iets meer dan een kwart miljard, en veroordeeld, onder andere. financiële misdrijven, aanval en meer en door velen beschouwd als de eigenschappen in het afgelopen decennium hebben mismanaged.

In Holm is al lang getwijfeld alle verschillende eigenaren van het vertrouwen om een ​​woning te openen wanneer het niet in staat of bereid zijn om zorg te dragen voor de weinige bewoners die ze al hebben. Een familie was zonder stroom drie maanden aan een stuk en Håkan Larsson is nog steeds niet voor elektriciteit, ook al is hij verplicht het te houden. Het zou een veel meer moeilijke onderneming te verzorgen zijn 200 vluchtelingen uit het door oorlog verscheurde landen dat ze nu willen de vrije loop i Anundgård, met 90 permanente bewoners.

SVT aandacht vandaag Håkan Larssons wil nu dat ze opgehaald voor de komende inspectie door de Zweedse immigratiedienst. Lees meer over het verslag van SVT over het schandaal.
6/8 Swedish Television News Västernorrland: Asylum Accommodatie terug tot op heden in het schandaal huizen.

.

Verbanden tussen Håkan Larsson en Johan Stendahl werd onthuld op TV.

UPDATE 7/8:

Zie SVT voortzetting van het verhaal en luisteren naar het volledige interview met Håkan Larsson, waarin hij ontkent dat hij Stendahl weet.
17/8 Holmbygden.se:Nieuwe eigenaar Håkan Larsson gelogen op televisie over Johan Stendahl“.

.

Links:
voormalig krant, radio en televisie verslagen over het schandaal huizen in Holm.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.