opleiding “versterkte fellows”

Op donderdag is het tijd voor een andere vitale training Holms genoemd “verbeterde mensen”. Het is een goede gelegenheid om hun kennis van onze landelijke Misschien repeteren de belangrijkste “hulpbronnen Opslaan” – alle vrijwilligers in de gemeenschap die via sms gealarmeerd in geval van een hartstilstand, ongeval, brand en verdrinking.

Luister naar de redding lezing, beoefenen van reanimatie, zie onze lokale nooduitrusting dat we hier in Holm M. M.

Bent u geïnteresseerd in het helpen van mensen in nood in uw omgeving en word een medemens versterkt in Holm. Dan bent u ook van harte welkom op donderdag! Als dat zo is, schrijf uw gegevens deze vorm, en kwam over onderwijs.

wanneer: donderdag 13/2 bij. 18:00
was: Församlingshemmet Anundgård

.
Meer informatie over Verbeterde buurman en herhaal uw kennis
CPR of zien wat je kunt doen als iemand gaat naar beneden in een gat in het ijs M.M.. van Holmbygden.se/akut .

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.