它違背了在霍爾姆冬狼

Verbesök vid Holms kyrka.Naturlivet kryper allt närmre. I det redan naturnära Holm har flera exotiska rovdjur siktats. I helgen kunde en varg ses mitt inne i Anundgård, 陼.

Stor björn fälld i Liden..
I bygden och dess omnejd har det den senaste tiden siktats björn i byarna. För två veckor sedan sköts dessutom en stor björn i Liden. Något som förr varit mycket sällsynt. 閱讀文章ST.
.
Lodjur sågs på gårdsplan i Gimåfors..

I augusti sågs det även ett lodjur inpå en tomt i Gimåfors, varvid en gårdskatt fick sätta livet till.
* Lodjuret på bilden har inget att göra med dådet.
.
.霍爾姆教堂.
Än mer svårslaget var dock att det på lördagskvällen kunde ses en varg i Anundgård. 它是在一個晚上散步到當地居民看到了一個更大的動物漫步距離酒店僅有數米之遙 霍爾姆教堂. 與巨大的毛茸茸的尾巴狼在村子中間移動. 一會兒,他們都做了眼部接觸和路過的司機停下來,也有觀察捕食者的樂趣. 然後,他們所做的狼教會對沖的真正希望和消失,北與搖曳略漲對學校.
.
.
什麼狼在教堂做還不清楚. 可能的訪問是宗教性質的,或者任何土壤訪問連接到熟悉? 也許有埋葬熊…

宵禁或旅遊目的地
En aktuell fråga är så klart om det nu är farligt att gå utomhus om kvällarna. Vargar är dock oerhört sällsynt farliga för människor och historiskt sett har det bara dokumenterats några enstaka vilda vargattacker under 1700- och början av 1800-talet. En förhoppning är dock att detta kan hjälpa bygden med en ökad turistinströmning och med intresserade som vill få en skymt av vargen. Kanske kommer det lokala friluftsföretaget 進入交易 att ordna turer i Holm med vargsafari i framtiden.

發表評論

您的電子郵件地址不會被公開. 必填項已被標記為 *