霍尔姆纤维 – 进度报告!

冬青纤维小经过一段时间 “无线电阴影” 我们在霍尔姆光纤经济协会回来对我们如何有一些信息与宽带合作,我区.
.

当前状态
我们必须首先要祝贺深度管Sandnäset和Loviken谁有机会加入纤维协会东Bracke. 现在处于挖掘和放置设备前从事其属性并连接到他们的通信. 我们是目前较少的成员,但我们认为没有问题,但我们的关联仍然如此之大,我们就可以进行网络的建设,如果我们收到的捐款当然的结果.

Vi har haft ett anbudsförfarande ute angående systemleverantör dvs dom som bygger nätet. Vi har beslutat att använda oss av Bynet som har stor erfarenhet av att bygga nät i glesbygd på det sätt vi ska göra. Vi håller även på med anbudsförfarandet angående kommunikationsleverantör dvs dom som sköter nätet och hjälper leverantörerna av tjänster att få fram sina produkter till oss. Där har vi inte beslutat oss än men har två fullvärdiga kandidater att välja mellan.

Medlemmar
I nuläget har vi 173 medlemmar av vilka några inte har betalat sin års och medlemsavgift vilket krävs för att räknas som medlem. 还有潜在的业主可以加入,并很高兴与邻居和影响更多的人加入到未来我们的家园.

地图协会的成员和属性, 以及潜在客户!
点击 “卫星” 看房子. 该地图是不断更新. Se fullsstor karta.
OBS! 请帮助我们在蓝色获得客户- 和黄色的房子.

捐款
在最后一个季度 2014 申请应提交县董事会建设的拨款申请. 助学金的决定将基于在第一季度即将到来的信息 2015. 它是在应用程序中呈现,其中许多人将如何连接到网络,那就是对于规模的基础数. 在提交的申请是没有成员谁是贡献者的数量建国后增加. 加上补助后的属性决定,当然,他们将能够加入,但它会导致额外的属性将要付出更昂贵的连接,因为我们将没有资格为这些. 多大成本的增加将是我们将回到后. 为了不冒这个风险,请尽快注册并支付多年的会员,并让您与. 我们越是有更便宜的,每一个连接.

决定
När vi har allt klart med beslut om bidrag m m så kommer allt att presenteras för medlemmarna som sen är de som formellt beslutar att vi bygger nätet.

Vi från styrelsen ser mycket positivt på det arbete som skett och ser även positivt på förutsättningarna för bygge av fibernätet.

对于董事会通过
斯特凡·埃丁

Holm Fiber hemsida med mer information och artiklar: Holmbygden.se/holmfiber

发表评论

您的电子邮件地址不会被公开. 必填项已被标记为 *