LEVEN: Göran Frisk maakt comeback tegen Hassels IF!

Match of the Day live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen HSK's channel holmssk.se/youtube.

vandaag 17:00 bezoek Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se live-uitzending match. Op een paar wedstrijden te gaan van het seizoen en een strakke strijd in de onderkant van de tabel, is het nu een wedstrijd met veel op het spel! Na IFK Sundsvall 2 (zoals Holm verslagen in de lente) getrokken uit de serie zo verloren Holm een ​​oh-zo-belangrijke trepoängare in de lage score oogst. Voordat het spel van vandaag is zo Hassels IF zeven punten in DIV5 tabel – gevolgd door Holm SK vijf punten. Afhankelijk van hoe de hogere divisies eindigt dus het kan zijn dat een laatste plaats betekent een nedflytt om verdeeldheid zes volgend seizoen. In een wedstrijd waarin Holm is in staat door te geven nästjumbon Hasselhoff als een drie-punters vandaag belangrijker dan ooit!

Gast Gokken in deze grote wedstrijd is niet minder dan 80- en '90 grote reus, het vaste product Holm Göran Frisk!

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd, hier gratis!

Vanavond stroom (“ingebed” boven): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:door Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.