Langeafstandsschaatsen zijn te huur in Holm

Nu zijn er langeafstandsschaatsen te huur in Holm en de mogelijkheid om deze te bezitten probeer de natuurervaring! De meeste mooie foto's en video's circuleren in de winter vanuit Holmsjön met langeafstandsvaarders op het ijs en de belangstelling is steeds groter geworden met de milde winter, omdat het ijs vaak bloot lag.

Timmerman glijdt soepel en stil over Holmsjön bij zonsondergang.

Helaas zijn er velen die geen langeafstandsschaatsen hebben of die zelf wel hebben en die vrienden en kennissen mee willen nemen over de natuurbelevenis, maar vanaf nu zijn er flexibele ter plaatse te huur in Holm (alt. in Sundsvall). Je bevestigt ze gemakkelijk onder je schoenen of laarzen. Ga dan gewoon!

Leden van Holmbygdens Development (HBU) heeft ook 20% op huur.

Långfärdsskridskor (Lundhags) te huur.

.

Prijzen en films over hoe de schaatsen eronder werken: Toerisme / vrije tijd en lange skates.

Huidige temperatuur in Holm:
Bekijk hoe de nachttemperatuur is geweest en voorspel hier aan de weerzijde.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.