Dialog meeting zu Holm op nei ländlech Entwécklung Programm 29/10

Sundsvalls kommun inbjuder den 29 oktober kl 18:30 byborna till Församlingshemmet för dialog om det nya landsbygdsprogrammet. Då kommer representanter från kommunpoliker och tjänstemän. Till samtalen bjuds det på också på fika.

Sundsvall Gemeng.

Sundsvalls kommun tar fram ett nytt landsbygdsprogram – en övergripande strategi och handlingsplan för landsbygden. Programmet ska bland annat peka ut serviceorter för kommunen, vilka frågor och insatser som ska prioriteras och hur kommunens nämnder och bolag ska arbeta med dessa.

Landsbygdsprogrammet tas fram i dialog med boende, företagare och föreningar på landsbygden. Under hösten 2015 bjuder Sundsvallskommun därför in till öppna dialogmöten för allmänheten i olika delar av kommunen. D'Zil ass Iddien a Input fir d'Aarbecht ze sammelen. Der Sëtzung Équipe Politiker a Beamten an der Produktioun Équipe.

Nee Aschreiwung ass néideg a mir wäerten Gedrénkser déi!

viruliesen:
Nuvarande landsbygdsprogram för Sundsvalls kommun
26/1 -15 ST.nu: Nu ska hela Sundsvall leva

Verloossen engem Antwort

Är Email Adress gëtt net publizéiert. Néideg Felder sinn markéiert *