Media controleert schandaal huizen en Aros Energie certificering AB

Het werk aan de eigenschappen aan de gang in Holm, terwijl media toetsing blijft rond het schandaal huizen en het huidige bedrijf Aros Energy certificering AB. De radio heeft vandaag als Holm en de verdere follow-up op donderdag wordt verwacht in P4 Västernorrland.

Get Holmbor vandaag heeft de ambachtslui ontgaan in het midden van het dorp, die nu dag en nacht zwoegen om dringend te krijgen klaar schandaal huizen naar de accommodatie asiel. De ambachtslieden zijn bekend met de wijk als de jaren recurrente bezig met Johan Stendahl bezit sinds hij voor het eerst over de huizen nam 2005. Media volgt de ontwikkelingen in Holm en om uit te zoeken alle onzekerheden die de onderneming ten grondslag liggen.

Luister naar Swedish Radio berichten over Holm van woensdag 9/10.
Spoel de 03:20 om het verhaal van de asielzoekers Holm horen.

P4 Morning beschrijft onder andere. de onvoltooide huizen en hoe autowrakken “versieren” vluchtelingenkinderen dacht paaien. Een gemeenschappelijk gezicht voor de dorpelingen die hadden gezien hoe de eigenschappen gevoed door de jaren heen. De asielzoekers zullen worden gedwongen om te gaan 10-12 uur t.o.r. voor inhandling van voedsel en bezoeken aan gezondheidscentra. Dat ze buiten zou kunnen wachten uur in de vrieskou 20-30 graden in de winter jeuken bij noch de immigratiedienst of het bedrijf Aros Energy certificering AB.

Luister naar meer actuele aanrakingen op de aanschaf van bedrijven de Migration Board
7/10 SR: Kritiserad telefonsiare får öppna asylboende
7/10 SR: Skuldsatta bolag tog hem kontrakt

Tidigare artiklar på Holmbygden.se
4/10: Immigratiedienst vandaag inspecteren geconfronteerd asiel accommodatie in Holm
17/9: 156 asielzoekers tot de "schandaal huizen" in Holm!?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *