Rival Treffen am Holm Vallen in der Frühlingssonne!

Holms SK.Indals IF.Morgen ist der Kampf der Bauern des Vereins, der sich zum König des Waldes nennen. Holm und Nachbarn von Indal “tok-sia Elf” öffnet am Samstag 12:00 Rasen am Holm Vallen unter der strahlenden Sonne im Frühling Wärme.
herzlich willkommen!

Nicht nur Spiel
Ej att förglömma oavsett intresse för den glänsande fotbollen, är att serveringen självklart är öppen! Kommen, träffa folk och köp en hamburgare eller kaffe.

Ett roligt sätt att stödja föreningslivet i Holmholmssk.se/g5
Inte mindre är det ett lysande tillfälle att analysera förmågorna i laget och delta i åretsGuldfemman-tävling”. Du väljer ut fem spelare i laget som du tycker ser extra lovande ut, sedan är du med i en tävling om finfina priser, t.ex. en Premier League-Spiel eller en Musikal. Broschyrer för tävlingen kommer att finnas på Holmvallen. Det går även att läsa om årets lag och göra en rad direkt här på internet; holmssk.se/g5 (pris: 160 kr)

Nya spelare i årets Holm-trupp

En av de nya spelarna i år är Jesper Eliasson, en Holm-son och hemvändare till klubben. Här är en kort intervju inför säsongen vid gårdagens första grästräning på Holmvallen.

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *