Bli medlem

STÖD HOLMBYGDEN OCH HBU – BLI MEDLEM NU!

Vill du stödja vårt arbete för att utveckla vår bygd. Brukar du kanske besöka Holmbygden.se och vill ha kvar hemsidan? Bli gärna medlem i HBU!
Att bli medlem i HBU är ett tydligt sätt att visa att Du stödjer HBU’s arbete för Holm. En jättebillig investering i bygden. Pengarna används t.ex. för att driva hemsidan, ordna evenemang såsom Allbergsdagen eller materiel såsom informationsskyltar m.m.

Det behövs även ett medlemsregister med betalande medlemmar att visa upp när vi söker bidrag. Medlemskapet måste då vara avgiftsbelagt av minst 50 kr för att ”räknas”. Ju fler medlemmar desto mer stöd kan vår bygd få alltså. Ta med hela familjen för bara 100 kr!

  1. Betala 50kr/pers eller 100kr/familj till
    – PlusGiro 197 34 26-8 eller
    – Swish 070-537 11 22
     (till ”Niklas Wikholm” för vidarebefordran till HBU)
    OBS! Skriv namnen på ALLA i familjen som betalningen avser i meddelandet, så att vi vet avsändarna. Det går bra att skriva kontaktuppgifter med om det finns plats.

Frivilligt – Fyll gärna i era kontaktuppgifter nedan och skicka, så att vi kan nå er med viktig information om vår bygd. Kontaktuppgifter HBU tidigare fått behöver du inte skicka. (Vi gör sällan utskick och bara viktigt information.)

FYLL I DINA UPPGIFTER I FÄLTEN NEDAN
(Vill du hellre mejla oss din kontaktuppgifter?)

* = (obligatoriskt)


.
Tack för att du stödjer Holmbygdens Utveckling!
.
.

Det går även att mejla nedanstående uppgifter till info@holmbygden.se.
Tips! Kopiera följande, klistra in i din mejl och fyll sedan i!
Namn:
Personnummer:
Adress:
Mobiltelefon:
Arbete / Mobil. 2:
Hemtelefon:
E-mail: