Gästbok

Välkommen att skriva någon rad och lämna ditt avtryck nedan i gästboken.
Gästboken är enligt besöksstatistiken en av Holmbygdens mest besökta sidor. Dock är det det alltför sällan någon skriver något. Höj din röst!

Lämna en hälsning eller säg vad du tycker om något du har i tankarna!

13 svar på ”Gästbok

 1. Som född Holmbo och boende i Östbyn tills skolan började, känner jag varmt för Holm. Har fortfarande vänner och bekanta i byn och det känns som hemma när jag kommer dit. Hälsningar från Gun.

 2. Hej. Holmbygden. Vill bara markera att Midsummer Meet inte blir av i år. Ledsamt kan tyckas javisst. Men när dom som man ska driva något med Smutskastar, Och rentav ljuger om saker, Ord.vakter Bet, Stämningar etc. Då låter vi hellre Midsummer Meet gå i Graven..Rockabilly Rebels .
  Har aldrig haft för avsikt att LURA /Blåsa Någon .Därmed Tackar Vi för Oss och hoppas ni kan få något annat här i Bygden som kan fungera bättre än det vi försökte med
  Med Vänliga o Ärliga Hälsningar
  Hans-Erik Nordin
  ROCKABILLY REBELS SUNDSVALL
  Vi Vill Även Tacka för dom 2 Säsonger som varit .

  • Hej alla Rockabilly Rebels,

   Det var från vår förening väldigt tråkigt (!) att få höra om att det in blir något Midsummer Meet i Holm. Ledsamt att höra er historia. Det var annars ett väldigt uppskattat iniativ med arrangemanget och kul med alla besökare till bygden.

   Tack själv för allt jobb ni lagt ner!
   Holmbygdens Utveckling

 3. Grattis till en fin hemsida!
  Nu måste ni också göra reklam för webbadressen till exempel genom skyltar på alla infartsvägar till Holmbygden.
  /Karl Wetterlund

  • Tack så mycket!
   Ja den tanken har slagit oss med. Än så länge har dock inget slag i saken gjorts – ett jobb även det som skall göras av någon… Vi är glada tills dess för alla som hjälper till att marknadsföra oss, ty än så länge sprids den bara via folkmun och via internet i allmänhet.
   Tack för förslaget!
   /Niklas Wikholm, Webmaster

 4. Det var väldigt roligt att få ett mail i från Ulla Lindeberg om den nya websajten från Holmbygden. Senaste nyheterna på skrift härrör sig för min del annars från Prästen Carl-Heinrich Smuzzler (ursäkta stavningen) då han idogt lanserade breven med de facila priserna som ”Nix Pix” och ”Costa Gratis”. I de bladen stod mycket fint att läsa om hela bygden. Därför ser jag fram emot flera sådana här mails.
  Tack för en fin sajt då jag nu sällar mig till prenumeranterna.
  Peter med anor från Vikholms i Anundgård

 5. Alltid kul att läsa om det som händer i min närmaste omgivning som ett avbrott på att bara läsa om det som händer i centralare delar utav kommunen.
  Bra jobbat Ni som sköter detta för oss som är intresserade, hoppas att NI får den hjälp som behövs för att kunna utföra detta.
  Holmbygden är den bästa platsen som jag har varit på under mitt dryga 60 – åriga liv hitintills och kommer troligen att så förbli….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *