Holmdagen – Gympa, Grillning, Sparkrace och semlor!


På lördag ordnas på initiativ av Svenska kyrkan ”Holmdagen” med korvgrillning och hamburgare och fika med kaffe, thé och varm choklad. Samt en tipsrunda och skidspåret (runt 3 km) står öppet. Samtidigt ordnar Holms sportklubb familjegympa strax innan och Holmbygdens Utveckling fortsätter sedan med ett spark-race för alla barn med priser till alla. Sparkar finns att låna. Efteråt serveras semlor i kaféet där man även kan värma sig. Därtill finns så klart skidspåret nära till hands också om man också vill ta en skidtur genom Anundgårdsskogen. En friluftsdag för alla ordnat av kyrkan och föreningslivet i Holm!

TID & PLATS:
10:00 – 11:00: Familjegympa med Isa i skolans gymnastiksal (HSK)
11:00 – 13:00: Grillning, fika och tipsrunda vid vindskyddet bakom skolan. (Sv. kyrkan)
11:30 cirka: Spark-race och semlor vid isbanan och i kaféet (HBU)

Mer info från Svenska kyrkan (länk)
Välkomna till vår friluftsdag med grillning och aktiviteter i Holms församling!

Vi håller till vid vindskyddet vid skolan i Anundgård. Vi kommer att grilla korv och hamburgare och fika med kaffe, thé och varm choklad.
Vi har en tipsrunda och skidspåret (runt 3 km) står öppet.
Ta med något att dricka varm dryck ur, t ex en kåsa, och något att sitta på. Eftersom vi kommer att vara utomhus hela tiden är det varma vinterkläder som gäller!Har du frågor och funderingar? Hör av dig till vår kyrkoherde Eva From

Gratis för medlemmar i Svenska kyrkan.
Icke medlem: gratis för barn och 50 kr/vuxen.


Barnen kan värma upp först på Isas familjegympa, innan de klär på sig för friluftsdag med fortsatta aktiviteter alldeles utanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *