Nytt år + Ny adress + Ny hemsida = Holmbygden.se

Holmbygden.nu – ett minne blott.

Från och med 2012 har Holmbygdens Företagande Utveckling och Turism en ny hemsida och en ny adress med .se på slutet. Den gamla adressen, holmbygden.nu, kommer dock finnas kvar under en tid och länkar vidare hit. Sidan har gjorts om för att modernisera innehållet en aning och samtidigt spara en slant då det förra webbhotellet var en onödigt dyr utgift. Förhoppningsvis kan den nya sidan än bättre exponera bygdens företag, locka fler besökare och fortsätta främja god sammanhållning i Holm.

Vi tar väldigt gärna emot synpunkter på sidan och vill väldigt gärna ha förslag på vad mer som kan läggas upp. Vet du något som hänt, är på gång eller någon information som kan vara av intresse för andra här, tveka inte på att höra av dig till oss. Du får så klart gärna också skriva en rad i gästboken.

Då sidan är i sin vagga kan det så klart förekomma fel såsom att länkar inte fungerar som de ska eller att en del information som tagits från den tidigare hemsidan inte längre stämmer. Meddela gärna i så fall så fixar vi det genast!

HBU F/T vill även passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året och samtidigt bjuda på en färsk bild på Holms kyrka i vinterskrud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *