HSK spelar Berners Cup i helgen

Fredag: Holms SK – Ånge IF 2  0-0
Lördag: HSK-Söråker FF  2-0 (Maina, Moradi), Svegs IK-HSK  1-1 (Olsson)
Holms SK kom tvåa med 5 poäng i sin grupp Berners Cup. Se grupptabell nedan.
1 Svegs IK 7p
2 Holms SK 5p
3 Ånge IF 2 2p
4 Söråkers FF 1p
Läs referat från cupen.
 Se alla gruppresultat. 

Holms SK varvar upp tempot på försäsongsträningen genom att delta i Berners Cup i Ånge i helgen. Cupen spelas på konstgräs med lag från olika serier både inom och utom länet. Holms SK tar sig an hemmalaget Ånge redan ikväll 17:10 och möter Söråker FF och Svegs IK under morgondagen.
Se matchprogram på A-lagets hemsida, holmssk.se/a-laget.

Inför säsongen 2013 har Holmsonen Pontus Maina tagit ett större ansvar och skall stötta Thomas Åslin som assisterande coach. Läs intervjun från Ånges hemsida inför cupen med Maina.

Inför säsongen 2013 går det för första gången att sätta en slant på Holms SK och samtidigt stödja klubben. Välj fem spelare i du tror generar flest poäng under året. Den som tippar Holms poängskördare bäst vinner en fotbollsresa till England, värde 4100 kr!! Tvåan får gratis inträde på Holmvallen hela nästa säsong och fler priser finns att sukta efter. En tipparliga med Holmfansen kommer att uppdateras eftersom på en helt ny egen Holmspelhemsida under säsongen där man kommer att kunna följa se vem som tipppar bäst. Tipskupongerna kommer att börja säljas under mars-april. Redan nu går det dock att boka in sig på ett spel. Läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *