Drakabergets SK på Holmbygden: Nytt nyhetsfält, ledkarta m.m.

Drakaberget SK

Ledkarta.Drakabergets sida på Holmbygden.se under ”Föreningar” är nu uppdaterad med en enklare ledkarta och länk till klubbens hemsida, Facebook-sida med pågående ledarbeten m.m. Det går nu även att se de senaste föreningsnyheterna på startsidan till höger under Holms SK’s nyheter. Genom att ta en snabbtitt över det högra fältet får man snabbt en överblick över vad som händer lokalt.

Drakabergets senaste nyheter

Klubben behöver fler medlemmar
”Vad det beror på kan vi bara spekulera i, är det månne så att man blivit bortskämd? Man tar det för givet att lederna finns där och glömmer bort det arbete som läggs ner av ideella krafter samt de pengar som det faktisk kostar att hålla fina leder? Vad ett enskilt medlemskap kostar är en droppe i havet av vad det kostar att äga och köra snöskoter. Det är enbart dumsnålt att inte sponsra den lokala klubben.
Läs mer här och bli medlem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *