Rebeller härjar i Holm

Rebeller på byn!
Så livat som under midsommarhelgen har det inte varit på Östersröm sedan det sista loket sprängdes i bitar 1921. Rebeller från Rockabilly Rebels Sundsvall har intagit det gamla brukssamhället och livat upp det med raggarbilar och rockabillymusik. Till det var det heliopterturer över Holm, marknadsstånd och hamburgerförsäljning.

Ikväll klockan 21:00 väntar ytterligare ett upptåg med banden Hört Again och Tillnyktringsenheten på scen. Öltält, korv och hamburgerförsäljning samt loge med fullständiga rättigheter håller även öppet. Se hela programmet här.

regnradar.
Under lördagen drog Sveriges för stunden värsta regnväder genom socknen.
På SMHI:s avlånga regnradar över landet markerades endast en liten röd prick (rött = kraftig nederbörd) över just Holm.

Lördagsvädret..
I afton väntar dock en varm och behaglig sommarkväll med uppehåll.
Se alltid aktuellt Holm-väder på:
Holmbygden.se/vader.

 

Se ett axplock bilder ifrån gårdagens holabalo på Österström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *