Holmvallen nyputsad inför stormöte

Mattson med flera snyggar till på Holmvallen.
Med motorsåg, svett och ideell enstusiasm snyggades det till på Holmvallen inför höstsäsongen som drar nu igång. Den som varit på några arenor i de lägre serierna i Medelpad märker snart hur fin Holmvallen är i jämförelse med andra anläggningar utan timrade avbytarbänkar, gatukök och stora fina omklädningsrum.

Klicka för att se K. Lind Bygg och fler företag från bygden.För att fortsatt hålla arenan i fint skick samlades Holmspelare, medlemmar och bybors frivilliga krafter till den årliga aktivitetsdagen under lördagens gråa väder. Bland annat spikades i ny brokvist ihop med inhemsk snickarexpertis av K. Lind Bygg på plats. A-laget avslutade även med en träning som upptakt för hösten.
.

DM, 1/8-final: HSK – Ånge IF, ons 19:00.
Höstsäsongen drar igång till helgen, men dessförinnan väntar en delikat utmaning i DM hemma på onsdag. Efter att Holms SK sparkat ut två division 4-lag ur turneringen väntar nu Ånge IF, topplag från Div. 3.
Kom, kolla och håll helst båda tummarna!– Se Holms spelprogram för DM.
.

Här bjuds lite bilder från aktivitetsdagen på Holmvallens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *