Holm-Torpshammarsvägen upprustas

Vägen upprustas äntligen!
För den som pendlat från Holm mot Ånge-hållet är inte åksjuka, ständigt utslitna stötdämpare och diskkompressioner med påföljande steloperation någon nyhet. Nu skall dock den förfärliga Väg 591, i media kallad ”Äventyrsvägen”, från Holm till Torpshammar äntligen upprustas. En glad nyhet för bygden då det lättare går att ta sig västerut och fler besökare väntas ta vägarna förbi och stanna för ett sommarbad på Sandnäset.

Renoverings­arbetet påbörjas i dagarna. Vägen skall förstärkas och få vägtrummor bytta innan vintern. Under en 3-4 månaders tid kommer även vägen mellan Knutnäset och Sandnäset att stängas för genomfartstrafik. De boende kommer dock inte drabbas.
.
.Tidningarna kallar den för Äventyrsvägen.

Läs mer i tidningarna (samma artikel i båda…):
”Äventyrsvägen – nu byggs den om”:
Dagbladet (med bilder), Sundsvalls Tidning.

.

Hittar du artiklar om Holm, Holmare i media eller är med själv?
Skicka gärna ett tips eller en länk till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *