Höstserien lottad för Holms SK

UPPDATERAT:
Sex lag gör upp om 4:an
Till Holms fördel är det endast sju av de åtta lagen som kan gå upp i Div. 4. Medelpads Fotbollsförbund meddelar att IFK Sundsvall 3 ej kan avancera i år, läs varför nedan. Sannolikt är också Fränsta IK avhängda och bör inte utgöra ett hot i den jämna toppstriden. Därmed ser det ut att vara sex lag kvar som gör upp om Division 4 2014.

Nu är höstserien lottad för Medelpadsfotbollen. I och med att Holms SK kom på den övre halvan i serien kvalificerar sig laget till Division 5 Herrar Höst och får därmed vara med och slåss om uppflyttning till fyran. Med sig från grundserien tar lagen 75 % av sina poäng med sig, vilket tidigare möten mot de sämre lagen får mindre betydelse än höstomgångarna i slutspelet.

Otroligt jämnt slutspel
Det blir ett väldigt jämnt slutspel i höst då sju av de åtta lagen ligger inom endast tre poäng. Allt kan hända och varje match blir otroligt viktig. IFK Sundsvall 3 kan dock inte gå upp eftersom de redan har ett lag i fyran och man får bara ha ett lag per klubb per serie. Om dock IFK 2 åker ur 4:an (vilket de ser ut att kunna göra just nu) skulle de förstås inte ha det. Det är dock inte möjligt att ”mötas i hissen”, så att IFK 2 och 3 byter plats mellan Div. 4 och 5. Utan IFK 3 åker i sådana fall ner till Div. 6 (om det nu blir någon sådan, ett senare kapitel…).

Se match- och träningsprogram. Läs hur du enkelt lägger in dem din mobilkalender.
tabell Vacker sommarkväll på Holmvallen med storseger, nu börjar slutspelet om 4:an!+ Holmbygden.se/tabell – Tabell, matcher etc.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Synka matcher/träningar med din mobila eller google-kalender!

Höstens slutspelstabell idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *