Målbur (inte) stulen vid isbanan!

Uppdaterat 11/1:

  • I väntan på att isbanan skall spolas finns nu en uppskottad isbana i Kyrkviken med perfekt is!
  • Målburen är nu återfunnen! Som tur är var den inte stulen, utan tillfälligt lånad under kontrollerade omständigheter.

 

En likadan målbur är stulen från isbanan i Anundgård.En av målburarna vid Anundgårds skola tycks ha blivit stulen! Denna tråkiga nyhet upptäcktes igår vid ett besök vid skolan. Bara en av burarna, på bilden ovan, fanns då kvar. Det finns ingen närmre uppgift om när den försvunnit, men troligtvis nyligen i december-januari.

ÄR DET NÅGON SOM VET NÅGONTING OM DETTA?!
Kommentera nedan eller kontakta oss!
.

Sundsvalls kommun tänkte inte spola mer i Holm
Härom året tog Sundsvalls kommun utan att informera någon plötsligt bort rinken i Anundgård. Den behövdes tydligen mer någon annanstans. Ifjol tänkte de inte spola någon is, men efter påtryckningar från HBU gjorde de det ändå.

I år hade kommunen återigen inte planerat att ordna någon isbana i Holm överhuvudtaget. HBU har nu än en gång varit i kontakt med Sundsvalls kommun och meddelat att vi tycker det är under all kritik att de även skall skära ned på detta hos oss. Skattepengar även av Holmborna och det är tråkigt att knappt någon service inte tycks gå tillbaka till bygden.

HBU har nu förhandlat fram en lösning på detta. Detaljerna är inte spikade, men korthet innebär det att kommun ombesörjer att åtminstone göra iordning isen. Därefter kommer vi själva att få hålla den igång. En lösning som inte behövs på andra orter i kommunen, men tydligen en nödvändighet för att få just vår is spolad. Isbanan kommer att börja spolas inom kort!

Stort tack till HBU’s medlemmar som gör isbanan möjlig i vinter!
Då vår förening måste söka bidrag för underhållet av rinken måste vi redovisa våra medlemmar i vår ansökan. Därmed kunde vi uppvisa vad många Holmbor det är som står bakom ansökan om att få ha en isbana i Holm. HBU vill därav passa på att rikta ett stort tack till alla som nyligen blivit medlemmar i HBU inför 2014 och samtidigt gör att vi kan ha en isbana i år!
Stöd isbanan och HBU du med! Läs mer om bli medlem i HBU för endast en femtiolapp.
(”Bli medlem” hittas även under ”Kontakt” i menyn.)
.

Skridsko-disco även 2014?
Holm lyser upp i discoljuset.HBU planerar att upprepa fjolårets populära arrangemang med ett skridsko-disco även denna vinter. Eventuellt med en efterföljande ”pub-kväll” med trubadur-Micke. Vi återkommer med mera information om detta. Läs och se fina bilder från fjolårets skridsko-disco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *