Jessica Falk spelade på countrygala i Tyskland

Jessica Falk på Countrygala.
Jessica Falk spelade så det rök på German Country Music Awards i helgen.

Country Music Awards eller "Deutscher Cuntrypreis".Efter flertalet USA-resor till Nashville och en visit med spelningar i Thailand på senaste för Jessica Falk, gick turen denna gång från lilla Holm till en countrygala i Tyskland. Väl på plats fick hon äran att dela ut priset ”Song Of The Year” på German Country Music Awards. Jessica Falk uppträdde även själv med egna låtar inför storpublik beklädda i boots och cowboyhatt.

Läs artikel från SVT Mittnytt eller se inslaget från Holm

4/4 SVT Mittnytt: Jessica har världen som arbetsplats Artikel med ytterligare en video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *