Fläktande byafest på lördag 31/1 kl 17, välkommen!

Obs! Gratis mat för alla barn!
Flaktande byafest på lördag, välkommen!
Kåtan är rest mitt i byn för tillagning och servering av bygdens bästa hemlagade wok!

Till följd av vindkraftparkens invigning på Nötåsen ordnar HBU på lördag 31/1 kl. 17 i samarbete med Eulos en byafest för hela familjen på kyrklogen i Anundgård. Alla Holmbor och utsocknes intresserade är varmt välkomna att hitta gemenskap och värme på kyklogen med vår uppvärmda kåta mitt i byn.

Bygdens egna gastronomilärda kommer att servera hemlagad wok på Muurikka i kåtan för en billig penning (50:-) och i kyrklogen väntar en underhållande spelning av den välkände trubaduren Hemlagade nudlar i muurikka serveras byborna på lördag!Tobias Larsson. Kryddor och sambal finns att spetsa maten med och dryck för törstens behov erbjuds i lagom omfattning. Delikata snacks av lättare karaktär erbjuds även. Lyssna till glad sång och upplev god mat och gemenskap.
Varmt välkomna!

Lyssna på ett smakprov av Tobias Larsson nedan

Ett svar på ”Fläktande byafest på lördag 31/1 kl 17, välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *