Fläktande byafest på lördag 31/1 kl 17, välkommen!

Obs! Gratis mat för alla barn!
Flaktande byafest på lördag, välkommen!
Kåtan är rest mitt i byn för tillagning och servering av bygdens bästa hemlagade wok!

Till följd av vindkraftparkens invigning på Nötåsen ordnar HBU på lördag 31/1 kl. 17 i samarbete med Eulos en byafest för hela familjen på kyrklogen i Anundgård. Alla Holmbor och utsocknes intresserade är varmt välkomna att hitta gemenskap och värme på kyklogen med vår uppvärmda kåta mitt i byn.

Bygdens egna gastronomilärda kommer att servera hemlagad wok på Muurikka i kåtan för en billig penning (50:-) och i kyrklogen väntar en underhållande spelning av den välkände trubaduren Hemlagade nudlar i muurikka serveras byborna på lördag!Tobias Larsson. Kryddor och sambal finns att spetsa maten med och dryck för törstens behov erbjuds i lagom omfattning. Delikata snacks av lättare karaktär erbjuds även. Lyssna till glad sång och upplev god mat och gemenskap.
Varmt välkomna!

Lyssna på ett smakprov av Tobias Larsson nedan

1 svar på ”Fläktande byafest på lördag 31/1 kl 17, välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *