Gimåforsare samlades på bygdegården

Årsmöte i Gimåfors.Många bybor samlades idag på Gimåfors bygdegård när ordförande höll i klubban.

Årsmöte i Gimåfors.Efter en solig vinterdag var det idag årsmöte för Gimåfors Bygdegårds-förening. Många bybor och andra medlemmar kom och lyssnade till hur året varit och hur tankarna går för kommande verksamhet. Ett extra årsmöte kommer även hållas 16/3 kl. 19:00 för några utav punkterna på protokollet som behövde förberedas ytterligare. Sammantaget en välordnad och informativ tillställning med gott kaffe och bröd därtill. Kanske är det en av Holms styrkor med ett engagerat föreningsliv, trots det knappa invånarantalet. Om några veckor den 22 mars har även HBU sitt årsmöte kl 19 på Församlinghemmet och andra föreningar har också sina årsstämmor inom kort. Håll utkik i Holmbygdens kalender för mer information och annat som händer i Holm.

Läs mer om Gimåfors bygdegårdsförening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *