LIVESÄNDNING IKVÄLL 19.00: Holm – Kuben

Dagens match live! Kontrollera att du har bästa kvalitet på kugghjulet nere till höger. Vid eventuella tekniska problem, prova istället sändningens direktlänk nedan.

Holms SK.Kubikenborgs IF.Ikväll 19:00 spelar Holms SK mot Kubikenborgs IF 2 hemma på Holmvallen. Den näst sista hemmamatchen på några veckor, så passa på att se matchen på plats med en rykande kopp kaffe och en välsmakande hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. För den som inte har förmånen att närvara hemmma på bygdens idrottsmecka, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

Laguppställning, matchnotiser och resultat får du på SMS vid varje match gratis här!

Kvällens stream (”inbäddad” ovan): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:s Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *