Stor mediabevakning ikväll 19:00 på Holmvallen!

Dagens match live! Kontrollera att du har bästa kvalitet på kugghjulet nere till höger. Vid eventuella tekniska problem, prova istället sändningens direktlänk nedan.

Holms SK.Söråkers FFIkväll 19:00 gästar inte bara Söråkers FF, utan även Sundsvalls Tidnings sportredaktion, Holms ”San Siro” Holmvallen – så det blir en stor mediebevakning med extra (dubbla!) LIVE-sändningar och reportage. Det är dessutom den sista hemmamatchen på några veckor och strålande sommarväder, så passa på att se matchen på plats med gott kaffe eller en välsmakande hamburgare från kiosken.

Sundsvalls TidningSundsvalls Tidnings live-sändning 18:50: Vi livesänder Holm mot Söråker i fotbollsfemman

Lokalredaktionen från Holmbygden.se livesänder också matchen enligt gängse rutin. Matchen går även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar Fredrik upp kameran med matchsändning och expertkommentarer med senaste nytt från bygdens lag. Flera internationella tittare har följt de senaste matcherna vilket varmt välkomnas!

Laguppställning, matchnotiser och resultat får du på SMS vid varje match gratis här!

Kvällens stream (”inbäddad” ovan): https://www.youtube.com/watch?v=_7xBf7S1Kj0
HSK:s Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *