LIVSÄNDNING IKVÄLL: Holms SK – IFK Sundsvall 2

Dagens match live! Kontrollera att du har bästa kvalitet på kugghjulet nere till höger. Vid eventuella tekniska problem, prova istället sändningens direktlänk nedan.

Holms SK.IFK Sundsvall.Ikväll 19:00 gästar IFK Sundsvall 2 Holmvallen. Det är dessutom den sista vårsäsongsmatchen och vädergudarna bjuder på en strålande sommarkväll. Passa på att se matchen på plats med gott kaffe eller en välsmakande hamburgare från kiosken.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder också matchen live här på hemsidan för alla långväga fans. Strax innan match riggar reportern Fredrik upp kameran för matchsändning och expertkommentarer med senaste nytt från bygdens lag. Långväga fans såväl inom som utom riket brukar följa matcherna och allt HSK-stöd välkomnas!
Kommentera gärna hejaramsorna nedan! 😉

Laguppställning, matchnotiser och resultat får du på SMS vid varje match gratis här!

Kvällens stream (”inbäddad” ovan): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:s Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *